Smagiausios išleistuvių fotografavimosi pozos su geriausiomis draugėmis

Artėjantis išleistuvių vakaras ne vienai sukelia dilemą: kaip suspėti iki išleistuvių surasti sau tinkamą vaikiną, į kurio parankę įsikibus bus galima žingsniuoti šventės metu. Visai nereikia ieškoti to vienintelio - tavo galvoje apstu įvairiausių minčių apie žaibo greičiu artėjančius egzaminus, būsimą ateities veiklą ar pavasarinius aprangos derinius.

Nuostabiausias išleistuvių vakaro aksesuaras - tavo geriausia draugė, kuri ne tik tave pralinksmins šokių aikštelėje, bet ir kantiriai išklausys aimanas dėl pernelyg spaudžiančių batelių. Būtinai turite įsiamžinti su geriausia drauge - ne veltui taip ilgai rinkotės sukneles ir tiek daug vargote, kol atradote puikiausius makiažus atliekančią vizažistę. Tik kaip pozuoti, jog neatrodytumėte it vaškinės statulos? Štai kelios fotografavimosi idėjos.

Akis į akį. Kas pasakė, jog šukuosena atrodo žavingiausia žvelgiant iš priekio? Su išleistuvių vakaro drauge pozuok nusisukusi šonu į fotografo objektyvą. Taip ne tik pabrėši šukuosenos žavesį, bet ir akcentuosi išleistuvių manikiūro grožį. Pozuoti kviesk artimiausią draugę - turėsit tokią nuotrauką atsiminimui, kurią galėsite kabinti ant sienos.

@courtmccoy & her twin sister 👭 #prom #prom2015 #prom2k15 #promslayed

A post shared by Epic Prom Slay (@promslayed) on Apr 18, 2015 at 10:12am PDT

Pabrėžtas suknelių grožis. Merginos, atsukite nugaras! Daugelis šiuolaikinių išleistuvių suknelių turi įmantrius iškarpymus nugaroje, todėl metas pademonstruoti ne tik ilgai puoselėtą įdegį, bet ir suknelių grožį. Garantuotas didžiulis like skaičius socialiniuose tinkluose!

We ❤️ Prom Pics!!!! #girligirlboutique #girligirl #girligirlprom2k17

A post shared by Girli Girl Prom & Pageant (@girligirl_boutique) on Mar 25, 2017 at 8:12pm PDT

Grindinys. Išleistuvių sezonas - vasara, kai atsigulti ant žemės ne taip baisu kaip šaltuoju sezonu. Su drauge atsigulkite ant žolės ar grindinio ir pasidarykite nuotrauką lyg iš romantinio filmo. Tiesa, jo herojės būsite jūs, dvi geriausios draugės. Plaukus atmeskite į šoną, jog nuotraukoje išryškėtų saulėje nugairintų sruogų grožis.

Kojos kėlimas aukštyn. Jei suknelės trumpesnės, apkabink draugę per pečius ir kojas pakelk į viršų - ši standartinė fotografavimosi poza garantuos žaismingą nuotrauką, kuri kels smagiausius prisiminimus dar ilgai.

@johannapartoza & @adiabrooks Who says you can't wear s short dress to prom #prom #prom2015 #prom2k15 #promslayed

A post shared by Epic Prom Slay (@promslayed) on Mar 28, 2015 at 3:02pm PDT

Stilingieji kvailio laiptai. Kas sakė, jog pozavimas vadinamaisiais kvailio laiptais - atgyvena ir banalybė? Stokite su draugėmis štai taip ir turėsite smagią bei įsimintiną fotografiją. Nepamirškite šypsotis!

Dresses, necklaces, chokers, men's formal wear, everything available @throwbackjunction • • • #fashion #formal #fierce #style #trendy #chic #whattowear #ootd #outfit #outfitoftheday #prom #prom2k17 #promdress #men #menstyle #mensfashion #hollywood #losangeles #la #california #throwbackjunction

A post shared by Throwback Junction (@throwbackjunction) on May 7, 2017 at 9:07pm PDT

Iš rankų sudaryta širdis. Juk savo geriausiai draugei, su kuria ne vienerius metus trynei mokyklos suolą, meilę jauti lygiai tokią pačią kaip ir savo naujai simpatijai ar ilgamečiui vaikinui. Kartu pozuodamos sudarykite širdelės formą, pasitelkusios rankas. Kūrybinga ir miela!

🎉📸

A post shared by Lauren Colbert Photography (@laurencolbertphotography) on May 7, 2017 at 6:34pm PDT

We 💕Prom Pics #girligirlboutique #girligirl #sherrihill #friendgoals

A post shared by Girli Girl Prom & Pageant (@girligirl_boutique) on May 6, 2017 at 7:58am PDT

Nepabijokite ūgių skirtumų. Tavo draugė aukšta it modelis, o tu prieš ją atrodai itin žema? Drąsiai kartu pozuokite ir nepamirškite pagrindinių geros nuotraukos aksesuarų - nuoširdžių šypsenų.

How pretty are these Twirl girls in @sherrihill?! 😍

A post shared by TWIRL Prom (@shoptwirl) on Apr 29, 2017 at 1:00pm PDT

Twirl girls in floral! We love it ✨ Thanks for shopping with us!

A post shared by TWIRL Prom (@shoptwirl) on Oct 3, 2016 at 6:05pm PDT

Rankų raizginys. Sukryžiuokite rankas viena kitai už nugaros ir pozuokite šypsodamosis. Nuotrauka - meno kūrinys, tiesa?

Looking back on a perfect homecoming in Twirl gowns 💘

A post shared by TWIRL Prom (@shoptwirl) on Oct 19, 2016 at 11:36am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis