Slenkantiems ir ploniems plaukams po šios kaukės – galas

Alopecija – tai terminas, kuriuo apibūdinamas plaukų slinkimas. Merginoms ir moterims slinkti plaukai gali pradėti dėl įvairiausių priežasčių: dietų, alergijų, streso ar genetikos. Laimei, yra natūralių būtų, kaip plaukus atsiauginti, jei jie pradėjo slinkti ir plonėti!

Sukurta begalė medicininių šampūnų ir kitų cheminiu pagrindu veikiančių produktų, kurie turėtų padėti nuo plaukų slinkimo, tačiau pirmiausia turėtum išbandyti natūralias priemones, randamas kiekvienuose namuose, išbandytas ir tikrai priversiančias plaukus ataugti. Tau tereikės trijų produktų!

1. Kiaušiniai

Sumušk į dubenėlį porą kiaušinių, išplak ir pasiimk kartu į vonią. Sudrėkink plaukus karštu vandeniu ir įtrink plakinį į plaukų šaknis. Vėliau, tolygiai paskirstyk ant plaukų ir odos. Palaikyk apie 20 minučių, o vėliau plaukus ištrink šampūnu ir kondicionieriumi, kaip įprastai.

Tačiau tai dar ne viskas!

2. Alyvuogių aliejus

Kol plaukai dar šlapi, įsipilk šlakelį alyvuogių aliejaus tarp delnų, sušildyk ir įtrink į skalpą, stengdamasi mažiau išriebaluoti plaukus. Palauk mažiausiai 45 minutes, o norėdama didesnio efekto užsidėk kepuraitę ar maišelį ir palik per naktį.

3. Avokadas

Ryte sutrink ypač prinokusį avokadą ir įpilk šaukštą alyvuogių aliejaus. Sumalk ir padenk mišiniu skalpą. Palik masę mažiausiai pusvalandžiui ir nuplauk duše kaip įprastai.

Turėtum kartoti procedūrą du kartus savaitėje, jei nori sulaukti matomų rezultatų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis