Šis būdas ištiesina plaukus jų nežalodamas, o kaina tiesiog juokinga

Besišiaušiantys, į visas puses styrantys, nesukontroliuojami ir vos išėjus į lauką išsipučiantys plaukai tau pažįstami? Tuomet, ko gero, norėdama tokius plaukus ištiesinti turi gerokai pavargti.

Merginos, nuolat tiesindamos plaukus plaukų formavimo priemonėmis žaidžia su ugnimi - plaukų profesionalai įspėja, jog tokios priemonės neigiamai veikia plauko struktūrą, jį nusilpnina ir išsausina. Todėl grožio specialistai pataria verčiau imtis natūralesnių plaukų priežiūros būdų ir ištiesinti plaukus jiems nepakenkiant.


Užsienio forumuose merginos dalinasi nuomonėmis apie vieną ypatingą plaukų priežiūros receptą, kurio kaina labai maža, o rezultatas kone prilygsta daug kainuojančioms plaukų tiesinimo bei gražinimo procedūroms, pavyzdžiui, plaukų tiesinimui keratinu. Nors tokios procedūros - veiksmingos ir efektyvios, tikrai ne kiekviena mergina gali sau leisti tokias kišenę tuštinančias grožio valandėles. Norėtum sužinoti labai veiksmingo ir nebrangaus plaukų tiesinimo būdą? Parduotuvėse akimis ieškok tyro kokosų pieno - ši priemonė jau senokai žinoma kaip viena iš efektyviausių ne tik gražinant plauko struktūrą, padarant plaukus labiau spindinčius, žvilgančius, bet ir kur kas tiesesnius.


Kokosų pienas - rytų šalyse be galo vertinamas ir kulinarijoje bei grožio srityje naudojamas produktas. Kokosų pienas nėra skystis, esantis kokosų viduje - tai iš kokosų branduolio išspaustas skystis, kuris pasižymi didele maistine verte. Kokosų piene gausu daugybės B grupės vitaminų bei įvairiausių mikroelementų - fosforo, kalio, kalcio, geležies ir natrio. Kokosų pienas taip pat yra tikras baltymų šaltinis, todėl yra pati geriausia priemonė auginti plaukus.


Kokosų pienas
Kokosų pienas
Fotolia

Tad kaip namuose pasidaryti plaukus tiesinančią bei gražinančią plaukų kaukę? Tau prireiks:


  • Viena stiklinė šviežio kokosų pieno


  • Vienas arbatinis šaukštelis natūralių citrinų sulčių


  • Vienas arbatinis šaukštelis medaus


Ir viskas?? Beveik, dabar sumaišyk visus ingredientus didesniame dubenėlyje ir išmaišyk, kol susidarys kreminis sluoksnis. Palik masę bent penkioms minutėms šaldytuve, jog ši sustandėtų bei sukietėtų. Tuomet masę užtepk ant plaukų, atsargiai tepdama nuo šaknų iki plaukų galiukų.


Palik masę ant plaukų dvidešimčiai minučių, jog kokosų pienas ir kitos natūralios medžiagos susigertų. Gali apvynioti galvą šiltu rankšluosčiu ir daryti, ką nori - pamatysi, kaip greitai prabėgs dvidešimt minučių!


Praėjus dvidešimčiai minučių praskalauk plaukus, išplauk juos šampūnu bei palepink balzamu. Iš karto pajusi, jog plaukai tapo kur kas minkštesni, švelnesni ir, be abejonės, tiesesni.


Mes išbandėmė ir likome apakusios! Plaukai kur kas paklusnesni ir lygesni. Pasidalinkite savo patyrimais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis