Ši žvaigždė padarė tai, dėl ko sulaukė aštrios kritikos (FOTO)

Buvusi realybės šou „The Hills“ žvaigždė Lauren Conrad paskelbė karą dietų ir lieknumo šalininkėms. Savo individualiame tinklalapyje Lauren, protestuodama prieš lieknumo kultą, uždraudė naudoti tokius žodžius kaip „liekna“ ir „plona“.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Lauren teigimu, šiuo metu tarp visų merginų įsigalėjęs lieknumo kultas sukelia baisius padarinius, tokius kaip anoreksija ir bulimija.

Artėjant maudymosi kostiumėlių sezonui, Holivudo žvaigždė savo tinklalapyje LaurenConrad.com nusprendė panaikinti griežtais standartais apribotus kūno formų apibūdinimus. Anot Lauren, merginų figūros negali būti skirstomos kategoriškai - stora, liekna ir t.t. 

„Kiekvienas sveikas kūnas yra vis kitoks, todėl skirstyti jo į kategoriškus apibūdinimus negalima“ - teigia žvaigždė. Todėl nuo šio momento prie drabužių aprašymų išvysti tokių žodžių jos tinklalapyje nebeišvys. Paliktas tik vienas apibūdinimas : „skinny“ džinsų.

Lauren Conrad
Lauren Conrad
Vida Press

Lauren Conrad
Lauren Conrad
Vida Press

Vis dėlto Lauren, vykdanti tokią stiprią akciją prieš stambių žmonių niekinimą, (angl. „fat - shaming“ ), regis, pati prieštarauja savo veiksmams. Taip yra todėl, jog jos drabužių linija Paper Crown yra sukurta merginoms, nešiojančioms drabužius iki 8 dydžio. O šis drabužių dydis atitinka dydį, kuris yra mažesnis už vidutinės amerikietės drabužių dydį. 

Todėl Lauren, kuri viešai skleidžia žinią prieš lieknumo standartus, sulaukė aštrios kritikos. Kritikų teigimu, ji pirmiausia turėtų pakeisti savo drabužių kolekcijos dydžius.

O ką tu manai apie Lauren poelgį? 

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis