Sezono rankinės - dėl jų merginos riboja poreikius

Atėjo diena, kai viskas, ko mums reikia, tėra išmanusis telefonas. Greičiausiai tik jis ir vienas kitas mažesnis daiktelis tilptų į madingiausias pavasario rankines - mikroskopinius lagaminėlius

Prieš kurį laiką į pirmąsias garsenybes ant peties užsikabinusias minirankines buvo žiūrima skersai. Rodos, nei šis nei tas turėti rankinę, į kurią telpa... beveik niekas. Vis dėlto mažutės rankinės taip išplito, kad vos ne visi garsiausi mados namai savo pamėgtiems rankinių modeliams sukūrė po identišką mažutį rankinuką.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Mažutėms išpopuliarėjusių modelių kopijoms ryžosi "Fendi", "Givenchy", "Alexander Wang", "Valentino", "Miu Miu" ir daugybė kitų. Beje, šie beveik į delnus telpantys rankinukai kainuoja ne mažiau nei įprasto dydžio rankinės, o kartais net daugiau. Populiariausia minirankine galima vadinti mados namų "Celine" kūrinį, dažniausiai garsenybės renkasi juodą jos versiją. Šis aksesuaras, nors ir itin mažas, kainuoja per 2,2 tūkst eurų.

Mažutė juoda "Celine" rankinė - populiariausia:

Kuri ekranų ar podiumo žvaigždė pirmoji ėmėsi populiarinti minirankines, sunku pasakyti. Tačiau pro akis fotografams nė karto nepraslydo nedidukės modelio Kendall Jenner rankinės. Skirtingų "Celine" variantų jos drabužinėje daugybė.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kad neatsiliktum nuo pavasario tendencijų, nereikia taupyti kosminių sumų. Greitosios mados parduotuvėse rasi stilingų mažų rankinukų, tiksiančių ir kasdienai, ir progoms. Vienintelis dalykas, kurį teks prikirpti, tavo poreikiai. Juk į tokį lagaminėlį tilps tiks svarbiausi daikčiukai.

Rankinės "Zara", zara.com nuotr.

Rankinės ir asos.com - Ltd, lindex.com ir mango.com, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis