Putliausios lūpos pasaulyje - daugelis kraupsta, matydami šią merginą (FOTO)

Niekam ne paslaptis, jog lūpų putlinimo operacijos šiuo metu - ant bangos. Jos neskausmingos ir žadančios greitą rezultatą, tad būtent dėl to taip masina daugelį pasaulio merginų.

Viena iš jų - Alia Byrne, kurią lūpų putlinimas sužavėjo taip, jog ši net tapo priklausoma nuo lūpų putlinimo injekcijų. Šiuo metu ji jau išleido virš 2000 svarų lūpų putlinimo operacijoms ir, tikėtina, kad ir toliau leis pinigus lūpų grožiui puoselėti.

Į Alios lūpas yra įšvirkšta net 6, 5 ml. lūpų putlinamosios medžiagos, o tai iš tiesų nemenkas kiekis. Pati Alia prisipažįsta, jog einant gatve į ją atsisuka kiekvienas, o ir kritikos dėl pernelyg putlių lūpų ji susilaukianti. Tačiau tai jos visai negąsdina - priešingai, ji ir toliau pasiryžusi lūpas didinti.

Tiesa, anot Alios, yra vienas putlių lūpų minusas. Daug sparčiau sunaudojamos įvairios lūpų kosmetikos priemonės - lūpdažiai, blizgesiai bei lūpų pieštukai!

Nuotrauką, kaip Alia atrodė prieš lūpų putlinimo operacijas, rasi ČIA.

O štai kaip ji atrodo šiuo metu - nuotraukas rasi ČIA, ČIA, ČIA ir ČIA.

Daugelio tvirtinimu, tai vienos putliausių pasaulio lūpų. Žiūrint į nuotraukas kyla tik vienas klausimas: kur baigiasi riba tarp kiekvienai merginai kylančio noro pasigražinti ir vergavimo grožio standartams? Na, tikėkimės, jog Alia įsiklausys į aplinkinių žodžius ir pagaliau nustos putlinti lūpas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis