Plaukus žaibišku greičiu paauginanti kaukė: per mėnesį - net 6 cm.!

Įsivaizduok, kaip tavo plaukai atrodytų po pusmečio, jei kas mėnesį paautų 6 cm. Būdama trumpaplauke galėtum didžiuotis vidutinio ilgumo plaukais, o jei tavo plaukai ilgesni - tiesiai į ilgiausių plaukų konkursą!

Tiesa, ne kiekviena gali pasigirti greitai augančiais plaukais. Laimei, šiandieninė kosmetikos pramonė suteikia galimybę rinktis tokias plaukų priežiūros priemones, kurios skatina augimą. Visgi daugelis jų tokios brangios, jog net rankos nusvyra renkantis. Norėtum išbandyti ką nors, kas nereikalautų tiek daug finansinių resursų ir užtikrintų itin staigų plaukų augimą?


Verta išbandyti ir mūsų neseniai atrastą naminę plaukų kaukę, kurią tiesiog dievina plaukų profesionalai bei garsiausios pasaulio įžymybės. Jie žino, jog gamta, o ne cheminės priemonės gražina, stiprina bei ilgina plaukus. Ar kada nors teko ragauti aitriųjų kajeno pipirų? Jei nesi aštrumo mėgėja, tuomet bent pabandyk šią priemonę naudoti savo grožio rutinoje.


Kajeno pipirai
Kajeno pipirai
Shutterstock


Patikėk - kajeno pipire esančios medžiagos taip staigiai pagreitins tavo galvos odos cirkuliaciją, jog net nepastebėsi, kad plaukai pradėjo augti žaibišku greičiu. Kajeno pipiruose ne tik gausu vitaminų A, B6, C, beta karotino, magnio ir kalio, kurie stiprina plaukus. Jo sudėtyje yra stebuklingasis kapsicinas, kuris greitina kraujotaką. Tikriausiai esi girdėjusi apie aštraus maisto naudą figūrai - aštrus maistas greičiau skaido riebalus, greitina medžiagų apykaitą, todėl kilogramai tirpste tirpsta. Lygiai tas pats ir su galvos oda - aštrieji pipirai paspartina cirkuliacija, tad plaukai kur kas greičiau auga, o išaugę būna stipresni bei tvirtesni.


1) Žiupsnelis kajeno pipirų


2) 2 arbat. šaukštelis medaus


3) 1 arbat. šviežių citrinų sulčių


Sumaišiusi ingredientus iki vientisos masės užtepk ant galvos odos, stenkis įtrinti masę į plaukų šaknis. Palik masę ant plaukų bent 15 - 20 minučių, jog ji pasiektų galvos odą bei įsigertų į ją.

DĖMESIO! Jei skundiesi galvos odos jautrumu, galvos odoje yra įbrėžimų, pažeidimų, kaukę naudoti draudžiama. Jei užtepus ant galvos odos justi ne švelnus dilgčiojimas, o deginimas, tuoj pat nuplauk kaukę, nes ji gali pažeisti odą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis