Plaukų kaukė, kuri pavers tavo plaukus šilkiniais vos per 15 minučių

Ši plaukų kaukė suteiks tavo plaukams šilko efektą, jie taps akimirksniu minkštesni. Ilgi, gražūs,spindintys plaukai - juk tai kiekvienos merginos svajonė. Su šiuo receptu jūsų svajonė išsipildys! Nebūtina kiekvieną kartą eiti į grožio saloną, kad atrodyti tobulai, užtenka namuose turėti keletą ingredientų.

Žiemos ir vasaros sezonai labiausiai išsekina jūsų plaukus, todėl juos būtina puoselėti, lepinti ir nepamiršti, kad merginos plaukai yra lyg vizitinė kortelė.

Vasara plaukai gauna daug chloro, daug valandų praleidžiame mirkdamos vandenyje ir gaudamos karštos saulės spindulių, vakarėlių metu plaukai modeliuojami, todėl kenčiame nuo daug formavimo priemonių, tad plaukai šaukte šaukia suteikti jiems drėgmės. Žiema jaučiamas didelis temperatūros skirtumas, atšiaurus vėjas ir nusėdusios snaigės ant plaukų atima plaukų drėgmę ir natūralų žvilgesį.

Tau nereikia pirkti prabangių plaukų kaukių, kuomet visus ingredientus gali surasti savo virtuvėje. Išbandyk šią plaukų kaukę ir pamatysi neįtikėtiną skirtumą vos po pirmo karto.

Plaukų kaukės receptas:

1 šaukštas medaus

2 šaukštai alyvuogių aliejaus

1-2 šaukštai kokosų aliejaus

1 didelis kiaušinis

Mergina
Mergina
Shutterstock nuotr.

Eiga:

*Įmasažuok kaukę į drėgnus plaukus su pirštais sukamaisiais judesiais, taip padidindama galvos odos kraujo apytaką.

*Palaikyk kaukę 15-20 minučių (kuo ilgiau, tuo geriau).

*Išplauk plaukus šampūnu ir kondicionieriumi, kaip įprastai.

Taip pat nepamiršk sveikai maitintis, įtrauk į savo maisto racioną riebiųjų rūgščių,pavyzdžiui,omega-3 , vitaminus A, E ir B, taip pat geležies ir cinko, kurie skatina sveiką plaukų augimą. Ir stebėk kaip lepinami plaukai virsta į tavo išsvajotuosius!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis