Plaukai žaibiškai paauga vos per dvi savaites: pasikliauk šiais būdais (FOTO)

Naminės grožio priemonės ne vien pigesnės. Daugelis grožiui neabejingų patvirtins, jog jos kur kas naudingesnės. Todėl suskubk pasižvalgyti po šaldytuvą. Šios dvi naminės kaukės plaukus paaugins per porą savaičių!

Jei svajoji apie ilgus plaukus ir nori kuo greičiau juos atsiauginti, tau padės svogūnai. Svogūnų sultys yra viena geriausių naminių priemonių, skatinančių plaukų augimą, nes jose yra sieros, kuri skatina kolageno sintezę ir, atitinkamai, plaukų regeneraciją.

Raudoni svogūnai
Raudoni svogūnai
Shutterstock

Raudonieji svogūnai tinka geriausiai, nes jie dar ir suteikia plaukams išskirtinio blizgesio. Ką tau reikia padaryti? Perpjovus mėlynąjį svogūną pusiau išspauski iš jo sultis įprasta sulčiaspaude. Į sultis dar įdėk valgomą šaukštą medaus ir gerai išmaišyk. Gauta mase ištepk tiek plaukų šaknis, tiek galiukus, jog masė efektyviau įsiskverbtų į tavo plaukus. Po dvidešimties minučių masę nuplauk.

Bulvės taip pat yra puiki plaukų augimą skatinanti priemonė, nes jose yra pagrindinių organizmui, o ypač plaukams, reikalingų vitaminų. Bulvių sultimis galima ištepti galvos odą, kaip ir svogūnų sultimis.

Bulvės
Bulvės
Fotolia nuotr.

Tau tereikia kelias bulves išspausti sulčiaspaude, o gautą skystį sumaišyti su keliais lašais citrinų sulčių. Išskalauk galvą šiuo skysčiu ir palik dešimčiai minučių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis