Pasigamink populiarųjį matinį lūpdažį pati: prireiks tik 3 komponentų (FOTO)

Tikriausiai nerasime šiuo metu populiaresnės makiažo tendencijos nei matiniai lūpų dažai - jie ne tik suteikia lūpos tobulą formą, tačiau ir pasižymi tuo, jog itin ilgai išlieka ant lūpų.

Visai nebūtinai skubėti į parduotuvę pirkti brangių matinių lūpų dažų. Mes radome naminį matinio lūpdažio receptą, kurį labai lengva pasigaminti!

Tau prireiks: tavo mėgstamų akių šešėlių, mažos talpos indelio, smulkaus peiliuko, matinės konsistencijos makiažo pagrindo, vitamino E aliejaus.

1. Paimk matinių akių šešėlių paletę ir išsirink gražiausią lūpdažiui tinkančią spalvą. Peiliuku patrink akių šešėlių pagrindą ir sutrink jį į smulkius gabalėlius. Sutrintus akių šešėlius perdėk į nedidelės talpos indelį.

Akių šešėliai
Akių šešėliai
Shutterstock nuotr.

2. Į indelį su sutrintais akių šešėliais įspausk šiek tiek matinės konsistencijos makiažo pagrindo santykiu 1:1. Masė sumaišyk.

Makiažo pagrindas
Makiažo pagrindas
Shutterstock nuotr.

3. Tuomet į masę įlašink keletą lašų vitamino E aliejaus. Viską sumaišyk. Vitamino E aliejus gelbėja nuo lūpų sausėjimo ir intensyviai drėkina lūpas.

Štai ir viskas! Turi savo gamybos matinį lūpdažį, kuriuo gali dažyti lūpas kasdien. Pliusai - tavo pasirinkta spalva ir ypatingas drėkinimas, kurį suteiks vitamino E aliejus.

Patartina naminio matinio lūpdažio masę perkelti į kokią nors kosmetinę dėžutę, pavyzdžiui, pasibaigusios sausos kosmetinės pudros indelį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis