Pasidaryk pati: įspūdingiausios „People's Choice Awards“ viešnių šukuosenos(FOTO)

Kasmet rengiamuose „People's Choice Awards“ apdovanojamos ryškiausios pramogų pasaulio įžymybės. O toks renginys - puiki proga pasipuikuoti išskirtiniais apdarais, ryškiu makiažu ir, žinoma, dėmesio vertomis šukuosenomis.

Šįkart išrinkome labiausiai akį traukusias ceremonijos viešnių šukuosenas, kurias lengvai gali pasidaryti ir tu!

Heidi Klum „virvinė“ uodega

Heidi Klum
Heidi Klum
Vida Press

Viršugalvyje plaukus tvirtai surišk gumele. Padalink uodegą į dvi dalis: vieną storą, kitą - plonesnę. Storąją dalį suvyk į virvę ir surišk gumele. Likusią dalį pavelk (taip suteiksi apimties) ir apsuk aplink uodegą laikančią gumelę. Norėdama, kad uodega atrodytų didesnė, jos sruogas šiek tiek papešiok.

Kayle Cuoco netvarkinos bangos

Kayle Cuoco
Kayle Cuoco
Vida Press
.

„Paplūdimio bangomis“ vadinamą šukuoseną susikursi naudodama didelius suktukus ir jūros vandens purškiklį. Į buteliuką su purškikliu įpilk vandens ir įberk truputį druskos. Šiuo purškalu padengti plaukai atrodys matiniai, šiek tiek netvarkingi, lyg ką tik grįžus iš atostogų! Padžiovink plaukus džiovintuvu, dar šiltus susuk suktukais, o išleidusi tiesiog perbrauk pirštais ir sutvirtink plaukų laku.

Saros Bareilles šukuosena su kaspinu

Sara Bareilles
Sara Bareilles
Vida Press

„Princesiška“ dainininkės Saros Bareilles šukuosena - tai „išsileidusios“ garbanos, viršugalvyje susegtos kaspinu. Paprasčiau nebūna, tačiau kaip elegantiška!

Nayos Riveros bangos

Naya Rivera
Naya Rivera
Vida Press

Ilgą laiką tamsiaplauke buvusi serialo „Glee“ aktorė Naya Rivera nusprendė kardinaliai atsinaujinti ir pašviesinti bei nusikirpti plaukus. Apdovanojimų vakarui ji pasirinko tikrai paprastą šukuoseną, vadinamąjį „blowout“, kai džiovintuvo ir šepečio pagalba plaukai pakeliami nuo šaknų ir lengvai subanguojami. Maža gudrybė norinčioms puresnių plaukų: plaukus džiovinkite žemyn palenkusios galvą, taip plaukai bus pakelti nuo šaknų.

Ninos Dobrev virvelių šukuosena

Naya Rivera
Naya Rivera
Vida Press

Jei nori atrodyti kaip Nina, prieš darydamasi šią šukuoseną plaukus sugarbanok. Tuomet pradėk nuo viršugalvio ir plaukus imk po mažą sruogelę, apsuk aplink pirštą, o susuktą „riestainį“ pritvirtink. Kartok šį veiksmą, kol prisegsi visus plaukus. Jei nenori labai tvarkingos šukuosenos, sruogeles šiek tiek papešiok.

Kat Dennings garbanos su lankeliu

Kat Dennings
Kat Dennings
Vida Press

Šios šukuosenos esmė - puošnus lankelis. Plaukus sugarbanok garbanojimo žnyplėmis ir sutvirtink lanku. Plaukus nuo veido sušukuok atgal ir uždėk lankelį. Viskas, šukuosena baigta!

Netvarkinga Cassie Scerbo „Žuvies uodega“

Cassie Scerbo
Cassie Scerbo
Vida Press

Atskirk priekines sruogas ir susek segtukais. Iš likusių plaukų šone supink žuvies uodegą, surišk ją permatoma gumele ir kiekvieną sruogą šiek tiek išpešk. Priekines sruogas susuk garbanojimo žnyplėmis ir šiek tiek pavelk prie šaknų. Šukuoseną sutvirtink laku.

Atsakyk į apačioje pateiktus klausimus ir laimėk 50Lt vertės čekį apsipirkti internetinėje parduotuvėje www.apatinukai.lt arba knygą „Gaminame natūralią kosmetiką su Uoga Uoga“. Nugalėtojas skelbsime vasario 1-ąją skiltyje „Konkursų nugalėtojai“.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis