O, tamsiaplaukės! Šiomis 10 ypatybių jūs stipriai lenkiate kitas

Mitai apie tamsiaplaukes bei šviesiaplaukes tokie įsišakniję, jos sunku atskirti, kur tai tiesa, o kur visiškas pramanas. Vis dėlto yra tvirtų, neginčijamų tiesų apie šių plaukų atspalvių savininkes. Esi tamsiaplaukė? Tuomet perskaičiusi šypsosiesi.

Tamsiaplaukių intelektas didesnis. Oficialiais tyrimais patvirtinta, jog tamsiaplaukės pasižymi didesniu intelektu bei yra labiau išsilavinusios. Žinoma, anekdotai apie šviesiaplaukių tariamą kvailumą taip pat yra laužti iš piršto, tačiau statistika lieka statistika - tamsiaplaukės merginos daugelių tyrimų metu buvo išskirtos kaip intelektualesnės.

Tamsiaplaukės yra madingos. Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Twiggy - visos šios šviesiaplaukės damos kadaise buvo grožio ikonos. O kas dabar figūruoja madingiausių bei gražiausių merginų dešimtukuose? Angelina Jolie, Mila Kunis, Kendall Jenner, Bella Hadid - sorry, šviesiaplaukės, bet jums teks užleisti vietą ant pjedestalo, nes tamsiaplaukės laimi grožio bei stiliaus kovoje.

Tamsiaplaukėms be proto tinka balta spalva. Visos šviesios spalvos tamsiaplaukėms tinka kur kas labiau nei šviesiaplaukėms, nes išryškina veido bruožus. O kas nori nuolatos rengtis tamsiai? Ryškios, šviesios spalvos kur kas žavingesnės nei niūrios.

Tamsiaplaukės gali pamiršti makiažą. Žinoma, jei to nori. Tiesa ta, jog šviesiaplaukė, nepasiryškinusi veido bruožų, rizikuoja tapti blankiomis pelytėmis, o štai tamsiaplaukėms damoms užtenka tik paryškinti akis blakstienų tušu, ir jos tuoj pat atrodys gerai. Todėl nemėgstančioms ilgai užrukti prie veidrodžio, toks plaukų atspalvio pasirinkimas puikiai tinkamas.

Tamsiaplaukės it magnetas traukia priešingą lytį. Nors šviesiaplaukės atrodo kiek mielesnės nei tamsiaplaukės, vaikinams jos atrodo kur kas patrauklesnės. Žinoma, viskas priklauso nuo skonio, tačiau apklausus vaikinus aišku, jog jie dažnai pirmenybę teikia tamsiaplaukėms, o ne šviesiaplaukėms.

Tamsiaplaukės greičiau išteka. Tamsius plaukus turinčios, remiantis tyrimais, greičiau išteka ir sukuria šeimą. To priežastys nėra žinomos, tačiau viena aišku - daugelis vaikinų tamsiaplaukes traktuoja kaip rimtas bei atsakingas personas, kurios yra pasiryžusios kurti šeimą.

Tamsiaplaukėms greičiau sekasi susirasti darbą. Tamsiaplaukės iš pažiūros atrodo rimtesnės bei pareigingesnės, todėl joms kiek greičiau sekasi surasti darbą. Tamsi plaukų spalva daugeliui siejasi su pastovumu bei intelektualumu, todėl nenuostabu, jog tamsiaplaukės yra vertinamos per darbo pokalbius.

Tamsiaplaukės atrodo patikimesnės. Gal todėl į tamsiaplaukes daugelis žiūri rimčiau - jos atrodo tvirtesnės, turinčios savo nuomonę ir drąsiai ją reiškiančios. Daugeliui tamsiaplaukės asocijuojasi ir su stipresniu charakteriu.

Tamsiaplaukės išleidžia mažiau pinigų kirpykloje. Šviesiaplaukės plaukus turi dažyti kone kiekvieną mėnesį, o štai tamsiapaukės gali kirpykloje lankytis kur kas rečiau, nes ne taip matyti ataugusios dažytų plaukų šaknys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis