Nerealu: Miley Cyrus plaukų grožis sugrįžo! (FOTO)

Ar per pusmetį įmanoma susigrąžinti plaukų grožį? Jaunimo dievaitės, atlikėjos Miley Cyrus pavyzdys įrodė, kad dar ir kaip. Praėjusį pavasarį sausais, šiurkščiais plaukais gerbėjus stebinusi Miley šiuo metu atrodo tarsi kitas žmogus, mat jos plaukai kur kas gyvesni ir sveikesni.

Daugelis spėjo, jog neigiamą Miley plaukų transformaciją lėmė dažna plaukų spalvų kaita bei plaukų ruošimas koncertams ir įvairiems pramogų pasaulio renginiams. Plaukų formavimo priemonės, šviesūs plaukų dažai, kuriuose yra peroksido, karštas oras - šie veiksniai gali nepataisomai sugadinti plaukų sveikatą. Kovo mėnesį viešumoje pasirodžiusi Miley rodėsi energinga ir gyvybinga, tačiau jos plaukai toli gražu neatrodė sveiki. Štai kaip Miley atrodė tuo metu:

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Regis, harmoningas gyvenimas (sėkminga solinė karjera, darnūs santykiai su mylimuoju Liamu Hemsworthu, aktyvus laisvalaikis) ir, žinoma, atidi plaukų priežiūra, naudojant profesionalias plaukų priežiūros priemones išgelbėjo Miley plaukų žavesį. Prie naktinio klubo Niujorke pasirodžiusi atlikėja ne tik spinduliavo puikia nuotaika, bet ir nesibodėjo paparaciams pademonstruoti susigrąžintą plaukų dailumą. Žvilgūs, lygūs ir prižiūrėti - būtent taip atrodė Miley plaukai, kuriems jau kurį laiką stigo profesionalios priežiūros.

Tad kokia yra sveiką išvaizdą susigrąžinusių Miley plaukų paslaptis? Miley pastaruosius pusę metų plaukus intensyviai drėkino naudodama kaukes, be to, jai padėjo daugelio merginų vertinamos plaukų ampulės, kurios stiprina, glotnina ir suteikia plaukams spindesį. Gera žiūrėti, tiesa? Pasakyme, jog harmoningas gyvenimas atsispindi išvaizdoje, yra daugybė tiesos!

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis