Nepatikėsi, kuo vienai moteriškosios lyties atstovei baigėsi netinkamas akių makiažo valymas (FOTO)

Pati sau gali prisipažinti, jog neretai ne itin kruopščiai nusivalai akių makiažą? Niekuomet nenaudojai akių zonos valymo priemonių? Akių makiažą dažnai plauni tiesiog įprastiniu veido prausikliu?

Jei bent į vieną klausimą atsakei TAIP, tuomet, tikėtina, tavęs gali laukti lygiai toks pat baugus likimas kaip Sidnėjuje gyvenančios Theresos Lynch. Moteris ilgus metus numojo ranka į kruopštų akių makiažo valymą ir dažniausiai tankiai blakstienų tušu, akių šešėliais ar pieštuko linija pagražintą akių zoną nuvalydavo įtrindama veidui skirtą prausiklį rankomis.

Tiesa, moteris mėgo ryškiai dažytis akis ir, kaip pati prisipažino, dažnokai miegoti nueidavo su akių makiažu. Tai lėmė, jog po truputį ji pradėjo justi ne tik perštėjimą akių zonoje, bet ir pastebėjo silpstant regėjimą. Nors iš pradžių moteris nė neįtarė, jog akių sveikatos problemos susijusius su makiažu, ją apžiūrėję specialistai pakraupo - būtent netinkamai pašalintas akių makiažas lėmė sunkias akių būklės komplikacijas.

Jei moteris ir toliau būtų numojusi ranka į vieną svarbiausių grožio procedūrų, tikėtina, po kiek laiko ji būtų apakusi dėl stipraus ragenos pažeidimo. Rageną pažeidė po akių vokais įstrigę ir įaugę blakstienų tušo gumulėliai, kurie sukėlė ne tik akių perštėjimą, sausumą, bet ir neleido akims tinkamai funkcionuoti.

Perspėjame, vaizdai gali šokiruoti. Juos pamatysi ČIA, ČIA ir ČIA.

Nors Theresai sunkios operacijos metu chirurginiu būdu blakstienų tušo gumulėliai buvo pašalinti iš akių zonos, ji dar ilgai jaus diskomfortą. Akių operacijos - vienos sudėtingiausių, mat reikalauja ypatingo chirurgų atidumo. Vos viena klaida pacientui gali kainuoti gebėjimą matyti.

Ko gero, ši istorija paskatins mus atidžiau pažvelgti į akių makiažo likučių pašalinimus. Kraupu pagalvoti, jog bėgant laikui mūsų akyse pasilieka nepašalintų blakstienų tušo žymės! Verta skirti bent keletą minučių per dieną kruopščiam akių makiažo valymui, jog vėliau netektų skaudžiai gailėtis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis