Nepatikėsi, kuo merginai baigėsi antakių dažymas namuose (FOTO)

Nors grožio specialistai visas procedūras, susijusias su plaukų bei antakių dažymu, rekomenduoja atlikti salonuose, nemažai merginų pasirenka plaukus bei antakius dažyti namuose. Juk taip - ir pigiau, ir laiko susitaupo , o rezultatas dažniausiai prilygsta profesionalioms procedūroms.

Lygiai taip pat manė ir amerikietė šešiolikmetė Tylan Durie, kuri namuose nusprendė atlikti antakių dažymo procedūrą. Mergina taupumo sumetimais pasirinko menkai žinomos firmos antakių dažus, kuriuos rado vietinėje parduotuvėje. Užtepusi dažus ant antakių linijos ir juos nuvaliusi, mergina jau po 30 minučių pajuto deginimą ir perštėjimą antakių zonoje.


Iš pradžių mergina manė, jog perštėjimas ir odos raudonis per naktį dings, tačiau atsikėlusi ryte ji nesuvokė, kas darosi - mergina tarsi apako! „Atsikėliau su pojūčiu, tarsi į mano akis yra patekę daugybė smėlio, kurio aš niekaip negaliu pašalinti. Beveik nieko nemačiau aplinkui, o zoną apie akis taip traukė, jog maniau, numirsiu iš skausmo. Pradėjau klykti ir verkti“ , - baisius išgyvenimus pasakojo Tylan.


Mergina tuoj pat buvo nugabenta pas medikus, kurie nustatė, jog Tylan ištiko stipri alerginė reackija, mat mergina buvo alergiška vienam iš komponentų, esančių antakių dažuose. Tiesa, Tylan pripažino, jog prieš naudodama dažus nesilaikė taisyklių ir netestavo, kaip rekomenduojama, antakių dažų ant rankos. Medikai teigė, jog ši alerginė reakcija galėjo pasibaigti kur kas liūdniau ir jei Tylan būtų delsusi, mergina būtų apakusi visam laikui. Paskyrę Tylan stiprius antibiotikus ir specialius akių lašus, medikai išleido merginą gydytis namuose, kur akių paraudimas ir perštėjimas praėjo per keletą dienų.


Šokiruojančias merginos nuotraukas ištikus alerginei reakcijai išvysi ČIA, ČIA ir ČIA.


Vertėtų pasimokyti iš šios kraupios istorijos ir įsidėmėti - jei atliekate antakių dažymą namuose, BŪTINAI prieš naudojimą patikrinkite, ar dažuose nėra cheminių junginių, kuriems esate alergiškos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis