Neįprasti būdai atsikratyti maišelių po akimis (FOTO)

Pajuodę, paburkę ar patinę paakiai vargina nemažiau nei ant veido odos iššokantys spuogai. Daugelis merginų pajuodusiais paakiais skundžiasi po bemiegių naktų dalyvaujant vakarėliuose ar besiruošiant egzaminams.

Tačiau pervargimas nėra vienintė priežastis, sukelianti juodų paakių problemą. Jei pastebi tamsius ratilus po akimis, kurių anksčiau nepastebėdavai, suskubk pasitikrinti pas gydytoją - tai gali būti rimtų ligų ženklas. O jei juodi paakiai tave vargina jau senokai ir jokios ligos diagnozės nėra, pasikliauk naminiais paakių priežiūros būdais, kurie kaipmat pagražins paakių odą.

Bulvių sultys

Maišeliai po akimis nėra baisu, jei po ranka turi vieną kitą bulvę. Iš tiesų užteks ir vienos. Gali bulvę naudoti kaip agurką – supjaustyk ją griežinėliais, kurį laiką palaikyk šaldiklyje ir 10-iai minučių užsidėk ant vokų. Bulvėse daug krakmolo, kuris mažina patinimą ir uždegimą.

Bulvės
Bulvės
Fotolia nuotr.

Pienas

Pienas yra dar vienas maisto produktas, stebuklingai padedantis pagražinti akis. Pamerk du vatos diskelius ar rankšluostį į šiltą (bet ne karštą) pieną ir uždėk ant užmerktų akių. Palaikyk 15–20 minučių – taip pašalinsi stresą ir įtampą, akys pailsės.

Pienas
Pienas
Shutterstock nuotr.

Naudingosios petražolės

Petražolės - ne tik puikus prieskonis gardinant sriubą ar kitą karštą patiekalą, tačiau gali tapti puikia priemone, sumažinančia paakių juodumą ir paburkimą. Paprasčiausiai nuplauk petražolių lapelius, juos smulkiai supjaustyk ir uždėk ant paakių. Palaikyk šią masę apie dešimt minučių - iš karto pamatysi, kaip paaukiai atgauna įprastą spalvą,

Petražolės
Petražolės
Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis