Nauja mada: įžymybės pakluso populiariai grožio tendencijai(FOTO)

Ar ir tave kartais besiruošiant vakarėliui apima neviltis, jog nesugalvosi jokios naujos makiažo ar šukuosenos idėjos? Puikiai žinome šį jausmą, todėl nuolat stebime, kaip puošiasi ir gražinasi žvaigždės, kad jų pavyzdžiais ir skaitytojas įkvėptume! Akivaizdu, kad natūraliai atrodantys, „neperspausti“ įvaizdžiai dabar – itin madingi net iškilmingiausiuose renginiuose.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Šiandien siūlome pasidairyti, kokias makiažo ir šukuosenų tendencijas demonstravo jaunosios Kino gildijos apdovanojimų, vykusių sekmadienį, dalyvės.

Maisie Williams

Serialo „Game Of Thrones“ žvaigždė televizijos ekrane įkūnija ganėtinai berniukišką Arią, o štai realybėje aktorė nevengia ir romantiškų įvaizdžių. Apdovanojimų ceremonijai Maisie rinkosi subtilų makiažo ir šukuosenos derinį: lengvai pabanguotus plaukus susegė nugaroje, o pagrindiniu makiažo akcentu tapo tamsaus vyno atspalvio matinis lūpdažis. Maisie pataikė tiesiai į tendencijų dešimtuką: ši spalva išrinkta metų atspalviu!


Vida Press nuotr.

Emma Stone

Tavo oda – itin šviesaus atspalvio, turi strazdanėlių? Drąsiai kopijuok Emmos Stone įvaizdį: rinkis ryškų, matinį, koralų atspalvio lūpdažį, kuris taps makiažo akcentu. Toks makiažas tiks ir visiškoms grožio pasaulio naujokėms, tereikia „pataikyti“ į lūpų kontūrą!


Vida Press nuotr.

Emmy Rossum

Vos pastebimas aktorės Emmy Rossum makiažai gali lengvai tapti ir dieninio įvaizdžio dalimi. Rinkis priemones be blizgučių, skruostus tepk spindesio suteikiančiais skaistalais, o lūpoms tik nude atspalvio blizgis. Jeigu tavo antakiai vešlūs, „sutramdyk“ juos permatoma antakių želė. Lengvas makiažas nereikalauja ir sudėtingos šukuosenos: žemą balerinos kuodelį nesunkiai pasidarysi ir pati.


Vida Press nuotr,

Sophie Turner

Dar viena „Game Of Thrones“ žvaigždė – aktorė Sophie Turner. Ji pasirinko laiko patikrintą klasiką: dideles garbanas, suverstas ant šono, ir švelnų dūminį makiažą. Paslaptis – rudu pieštuku apvestos akys ir blizgus nude atspalvio lūpų blizgis.



Vida Press nuotr.

Sarah Hyland

Serialo „Modern Family“ aktorė pribloškė apdovanojimų ceremonijos stebėtojus originalia savo šukuosena, kurią sudaro 3 maži kuodeliai nugaroje. Ryškių bruožų aktorė ypatingą dėmesį skyrė akims: patamsinti antakiai, blizgūs šviesaus atspalvio šešėliai vidiniuose akių kampučiuose ir apimties suteikiantis blakstienų tušas kartu su pavienėmis priklijuojamomis blakstienomis.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Ariel Winter

Dar viena aktorė, ištikima klasikiniam Holivudo stiliui – 16-metė Ariel Winter. Jos makiažas – beveik identiškas kolegės Sarah Hyland, tačiau Ariel variantas gali būti pritaikytas ir dieniniam makiažui. Norint suteikti veidui natūralaus spindesio, vertėtų rinktis ne tik drėkinamąjį kremą, bet ir sausai odai skirtą makiažo pagrindą, kuris neleidžia odai išsausėti.


Vida Press nuotr.


Lo Bosworth 

Seniai viešumoje nematyta serialo „The Hills“ aktorė Kino gildijos apdovanojimų ceremonijoje pademonstravo, kaip atrodo absoliutus nude: natūralų makiažą pagyvino tik tamsus lūpdažis (dar viena „Marsala“ atspalvio, tituluoto metų spalva, gerbėja!).


Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis