Natūralios priemonės, kurios padės atsikratyti spuogų ir jų randų

Išbandei daugybę priemonę nuo spuogų, tačiau nei viena nepadėjo? Pamėgink atsigręžti į gamtą ir pasižiūrėti, ką siūlo natūrali medicina. Natūralios priemonės nesukels jokio šalutinio poveikio. Taigi nebūtina išlaidauti ir griebtis nemažai kainuojančio medikamentinio gydymo, nes yra daugybė natūralių būdų kaip džiaugtis sveika bei gražia oda.

Kokosų aliejus – tai vienas iš geriausių natūralių drėkiklių, pasižymintis daugybe gydomųjų savybių. Švariai nuplautose rankose ištirpink ¼ arbatinio šaukštelio kokosų aliejaus. Pirštų galiukais tepk kokosų aliejų ant veido ir palikite tiek, kiek nori.

Kokosų aliejus
Kokosų aliejus
Shutterstock

Bulvių sultys – jei nori atsikratyti aknės ant veido paliktų randų išmėgink būtent tai . Bulvėse gausu odą gydančių vitaminų ir mineralų. Supjaustyk bulves riekelėmis, dėk jas ant veido ir palaikyki 15 minučių. Nuo veido nuskalauki bulvių sultis šiltu vandeniu.

Bulvės
Bulvės
Shutterstock

Alijošiaus gelis – puikus vitaminų šaltinis ir puiki priemonė aknės randams naikinti. Leisk ant veido užteptam geliui įsigerti į odą, palaikyk jį ant veido 1,5 valandos, o tada nuplauk ir nusausink veidą.

Medus - gali padėt atsikratyti randų. Tiesa, neapdorotas metus kur kas efektyvesnis nei perdirbtas. Natūralaus medaus gali įsigyti ūkininkų krautuvėlėje arba sveikų produktų parduotuvėje.Paprasčiausiai masažuojančiais judesiais įtrink nedidelį medaus kiekį į tas vietas, kur yra randų, ir palaikyk tiek, kiek tik nori.

Citrinų sultys - padės atsikratyti aknės paliktų randų juos pašviesindamos. Lygiomis dalimis sumaišyk citrinų sultis su vandeniu ir mišiniu patepk randus. Po 20 minučių veidą nuplauk ir patepk drėkinamuoju kremu.

Citrinos
Citrinos
Shutterstock

Ledo kubeliai - patrynus aknės paliktą žymę ledu iš karto sumažinsi paraudimą ir uždegimą. Geriausiam rezultatui pasiekt įvyniok ledo kubelį į medžiagą ir palaikyk ant randelio kelias minutes.

Agurkai - puikiai drėkina, jų sudėtyje gausu vitaminų, todėl šis produktas yra puiki priemonė nuo aknės. Agurkų griežinėlius dėk ant randų, palik 30 minučių, tada veidą nuskalauk. Šią procedūrą kartok kasdien, kad pasiektum nuostabių rezultatų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis