Mokykis iš žvaigždės: kaip turėti tobulus plaukus?

Kas nenorėtų dailių plaukų? Kai kurioms merginoms pasisekė ir vardan plaukų grožio stengtis joms nereikia, tačiau ką daryti toms, kurioms likimas pagailėjo stiprių plaukų? Mokykis iš Asheley Benson - ji mums atskleidė savo gražių paslaptį!

1. Jei nori sveikų plaukų, valgyk subalansuotą maistą. Plaukams itin reikia tokių maistinių medžiagų, kaip biotinas, geležis, cinkas, B grupės vitaminai, vitaminas A, baltymai ir vitaminas C. Dauguma šių vitaminų ir mineralų yra kiaušiniuose, pupelėse, žuvyje, pieno produktuose, žalialapėse daržovėse, riešutuose ir citrusiniuose vaisiuose.

#coachella 📸 @izakr

A photo posted by Ashley Benson (@itsashbenzo) on Apr 16, 2016 at 8:27pm PDT

2. Taip pat reikia saugoti plaukus nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių, nes jie lūžinėja ir silpnėja. Eidama į lauką plaukus pridenk skrybėle, kepuraite ar skarele. Ypač tai aktualu šiltuoju metų sezonu, kuomet kepina saulė. Atmink, jog pasirūpinti plaukų grožiu vasara taip pat svarbu, kaip ir rūpintis veido oda.

In the middle of saying dammmnnn daniel 💇🏼 @kyleeheathhair 💄 @lauren_andersen #chanel

A photo posted by Ashley Benson (@itsashbenzo) on Feb 26, 2016 at 9:46am PST

3. Ypač plaukus stiprina priemonės su minoksidilo tirpalu, jomis reikia du kartus per dieną tepti galvos odą – tai padeda ir nuo plaukų slinkimo. Tokios priemonės veiksmingos ir tuo, jog suteikia plaukams blizgesio, be to, skatina jų augimą, plaukai mažiau skilinėja, tampa atsparūs šalčiui bei karščiui.

#days hair @chadwoodhair make up @patrickta

A photo posted by Ashley Benson (@itsashbenzo) on Nov 7, 2015 at 9:49pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis