Makiažas pagal Zodiaką: kas tinka tavo ženklui?

Ar tiki horoskopais? O gal manai, kad kiekvienas žodis juose - iš piršto laužtas? Net jei nė už ką nepasitiki horoskopais, neabejojame, kad ženklą, po kuriuo esi gimusi, tikrai žinai. O ar neįdomu būtų pasmalsauti, kokias makiažo idėjas tau sufleruoja žvaigždės?

AVINAS

Esi energinga nuotykių ieškotoja, o makiažas tau reikalingas tam, kad pabrėžtų niekada negęstančią akių ugnelę. Avinėms labiausiai verta pasidairyti intensyvaus „highlighterio“, kurį galėsi naudoti skruostikauliams paryškinti ar akių vokams vietoj įprastų šešėlių. Universali ir efektyvi priemonė!

JAUTIS

Ramus, patikimas ir šiek tiek užsispyręs - taip keletu žodžių galima apibūdinti Jaučio ženklo atstovus. Jų neerzina rutina, Jaučiams svarbu kasdien turėti keletą vienodų ritualų, kurie nesąmoningai suteiktų pastovumo ir užtikrintumo jausmą. Geros kokybės kompaktinė pudra - tai ko reikia racionaliai Jautukei. Ji nemėgsta blizgučių ir naudoja tik tai, kas jai tinka ir reikalinga, todėl veido blizgesį maskuojanti pudra - puikus pasirinkimas.

DVYNIAI

Dvynių ženklo atstovai dažnai „plėšosi“, negalėdami pasirinkti tarp dviejų patinkančių dalykų. Makiažas leidžia nesirinkti, o turėti viską iš karto. Dviejų spalvų šešėliai, iš keleto spalvų it mozaika sudėlioti skaistalai - maišyk, derink ir neapsistok ties vienu pasirinkimu!

VĖŽYS

Rūpestingi ir namų aplinką mėgstantys Vėžiai pasižymi polinkiu į liūdesį ar net slaptas dažnai pavojingas mintis. Šiam vandens ženklui itin tiks viskas, kas atspindi vandenynų gelmes, ypač - tamsiai mėlynos spalvos akių šešėliai ar akių kontūro linija.

LIŪTAS

Liūtams už viską svarbiau stabilumas ir galimybė vadovauti. Juos labiau nei bet kurį Zodiako ženklą vilioja prabanga ir galimybės siekti karjeros aukštumų. Dėl savo svajonių darbo Liūtai pasiryžę padaryti bet ką! Kadangi nori kiekviename žingsnyje jausti prabangą, vertėtų investuoti į geras kosmetikos priemones. O jei gali leisti sau tik vieną pirkinį, tebūnie tai geros kokybės blakstienų tušas. Juk jo užtenka, kad jaustumeisi pasigražinusi!

MERGELĖ

Darbšti ir pedantiška Mergelė prie veidrodžio gali praleisti valandų valandas, kol galiausiai bus patenkinta galutiniu rezultatu. Šiai atiduolei tiesiog būtinas preciziškas antakių pieštukas su specialiu šepetėliu, kuris padės susikurti antakius be priekaištų. Kiekvienas plaukelis turi turėti savo vietą!

SVARSTYKLĖS

Kitų nuomonės itin paisančioms Svarstyklėms itin svarbu naudoti tai, kas šiuo metu madingiausia. Jei jau taip svarbu „klausyti“ mados, tuomet Svarstyklių ženklo atstovei pravartu išbandyti ryškų koralų atspalvių lūpdažį. Jis tinka prie daugelio atspalvių, o mokant subtiliai jį užtepti, galima ryškų lūpdažį naudoti ir dieniniam makiažui. Svarbiausia - ne braukti per lūpas, o lengvai jas lūpdažiu spaudyti, kol visas plotas pasidengs vienoda spalva.

SKORPIONAS

Kategoriškas ir kitų nuomone niekada nepasikliaunantis Skorpionas žino, kas jam tinka, ir nei spindinti reklama, nei draugės rekomendacijos nepakeis jo nuomonės. Skorpionas gali visą gyvenimą būti įsitikinęs, kad gražiausia jo veido dalis - akys, nors visi aplinkiniai tikins, kad jis turi tiesiog tobulas lūpas. Juk geras makiažas ir turės vieną „centrą“: jei ryškiname akis, lūpos turi būti ne tokios ryškios ir atvirkščiai. Kad ir ką pasirinkti ryškinti, nebijok „drąsių“ spalvų. Kontrastai traukia akį!

ŠAULYS

Iš minios dažnai išsiskirti nedrįstanti Šaulio ženklo mergina mėgsta pastelinius atspalvius ir bijo naujovių. Ji retai keičia šukuoseną ar makiažą, gali metų metus atrodyti vienodai ir gerai jaustis. Puiku, jei jau atradai tai, kas tau tinka, tačiau kodėl bent kartais neleidus sau paeksperimentuoti? Kitą kartą užsukusi į kosmetikos parduotuvę išdrįsk įsigyti ryškų nagų laką, kuris bus atsvara blankiam makiažui ar drabužiams. Viena ryški detalė taps stiliuko „uoga“!

OŽIARAGIS

Ožiaragio ženklo merginos - labai organizuotos ir patikimos. Tačiau jos mėgsta, kad jų pastangos atsipirktų, todėl net darydamos sau makiažą jos nenori švaistyti laiko, o nori kokybiško rezultato iškart. Tokiai merginai tiesiog būtinas kokybiškas „pamatas“, kuris išsaugos makiažą visą dieną. Neskubėk pirkti sunkios skystos pudros, pirmiausiai išbandyk lengvos konsistencijos „BB“ kremą, galbūt šio lengvo efekto tau ir pakaks?..

VANDENIS

Vandenės - azartiškos ir spontaniškos panelės. Joms svarbu laiką praleisti kuo turiningiau ir kiekvienoje gyvenimo situacijoje jos tikisi nuotykių bei stiprių emocijų. Taip pat jos mėgsta permainas, ypač - išvaizdoje. Tokiai merginai vertėtų įsigyti didelę akių vokų šešėlių paletę ir išbandyti kuo daugiau skirtingų spalvų derinių. Žvilgsnis kasdien atrodys vis naujai!

ŽUVYS

Tolerantiškosios ir prie bet kokios situacijos prisitaikančios Žuvys didelių reikalavimų kasdieniniam makiažui nekelia. Svarbiausia, kad jos jaustųsi savimi, o tai vienai merginai gali reikšti vos vos padažytas blakstienas, kitai - nors ir veido kontūravimą. Nesistenk kopijuoti nei žvaigždžių, nei merginų reklamose, atrask, kas tau iš tikrųjų tinka ir tave puošia. Žuvelėms verta įsigyti blizgius skaistalus, kurie suteiks veidui gyvumo ir išraiškingumo. Galbūt jie ir taps tavo „must have“ priemone?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis