Lietuvos vaikinai: šios 10 merginų grožio klaidos - pačios baisiausios

Apklausėme dešimt Lietuvos vaikinų, norėdamos sužinoti, kokias grožio klaidas jie laiko nedovanotinomis. Jei tikėjote, jog jau jūs grožio klaidų tai tikrai nedarote, paskaitykite.

1. Išsausėjusi oda.„ Man, pavyzdžiui, nieko nėra baisiau, kaip matyti merginą, kurios oda sausa it sacharos dykuma... Merginos, tam yra skirti drėkinamieji kremai!“ Saulius, - 17 m.

2. Nevalyti dantys. „Kartą atėjau į aklą pasimatymą ir manęs laukė mergina su tikrai ne itin dailiai atrodančiais dantimis - pageltonavusiais, su tarp priekinių dantų įstrigusia žolele. Iš karto atšoko noras toliau bendrauti “, - Vytas, 22 m.

3. Per ryškus veido kontūravimas. „Na kam savo veidą tarp darkyti? Mums patinka natūralumas, o ne lėlės barbės įvaizdis“, - Henrikas, 25 m.

4. Per maži drabužiai. „Omg, nieko nėra baisiau už merginą, apsirengusią per mažais ir per siaurais drabužiais... Merginos, jei jūsų dydis didesnis - nustokite dėl jo kompleksuoti ir rinkitės sau tinkantį variantą.“ ,- Rokas, 20 m.

5. Nedepiliuotas kūnas. „Žinau, kad vašku depiliuoti plaukelius skauda, tačiau net ir gražiausios merginos išvaizdą sugadins styrantys kojų plaukeliai. O apie pažastis nėra net kalbos...“ Rimas, 18 m.

6. Kvepalų debesis. „Jeigu pirmiausiai užuodžiu kvepalus, o tik paskui išvystu jų savininkę – nieko gero. Po 10 minučių praleistų su kvepalų maniake galva ima svaigt!“ Donatas, 21 m.

7. Storas makiažo pagrindo sluoksnis „Jau geriau keletas spuogelių, nei pudros kaukė. Atrodo, kad jos po ta kauke nori pasislėpti, nors iš tikrųjų tik tampa dar geriau matomos“. , Vaidas, 22 m.

8. Akivaizdžiai dirbtinės blakstienos. „Nepakenčiu tų „šluotų“ ant akių. Jūs ką, manot, kad natūraliai atrodo?!“. Ernestas, 26 m.

9. Laku suklijuoti plaukai. „Man labai gražios ilgaplaukės merginos, tačiau jeigu dėl lako tie plaukai tiesiog nejuda – nieko gero. „Plastmasinės“ šukuosenos tikrai nežavi!“ Augustas, 20 m.

10. Ryškus dūminis makiažas. „Nieko prieš makiažą neturiu, bet kam paskaitose reikia rodytis su tomis „mėlynėmis“? Toks makiažas man primena pandas, atleiskit, jei įžeidžiau“ Aurimas, 23 m.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis