Lietuvaičiai vaikinai apie bučinius atvirai: kuris juos „veža“ labiausiai?

Sudarėme slaptą apklausą ir pasiteiravome keletą lietuvaičių vaikinų, kokius bučinius jie laiko karščiausiais.

„Jos kanda į mano apatinę lupą. Tai absoliučiai veda iš proto. Jeigu mergina tai daro, ji – tikra bučinių profesionalė.“, - Jaunius, 20 m.

„Jos žaismingos. Man patinka, kai mergina besibučiuodama kikena, nes mes puikiai leidžiame laiką kartu. Tu gali suprasti, kad ji išties gerai leidžia laiką“, - Benas, 23 m.

„Ji žvelgia į mane tarsi visiška beprotė. Kartkartėmis atmerkti akis – tai visiškai suprantama, tačiau kai kurios mergytės tiesiog spokso į tave. Kokių velnių? Nors man tai velniškai patinka “, - Henrikas, 19 m.

Pora
Pora
Fotolia

„Dievulėliau, jeigu mano bučiuodama mergina švelniai sudejuoja, tarsi ji ką tik buvo užvesta, tai yra gera bučinys.“, - Laimonas, 18 m.

„Jos turi gerą burnos kvapą ir puikų skonį, jos naudojasi savo rankomis. Jos nebučiuoja per stipriai ar per švelniai.“, - Jonas, 17 m.

„Jos kanda. Švelnus įkandimas beveik visur labai labai stipriai užveda.“, - Dainius, 16 m.

„Bučiavimosi profesionalė mėgaujasi tuo ir yra kupina netikėtumų. Ji kaitalioja savo bučinių intensyvumą, bučiuoja mane įvairiose vietose. Tame yra kažkoks smagumas ir žaismingumas. Tai nėra toks pas bučiavimas penkias minutes, tarsi lauktum, kada visa tai pasibaigs.“ , - Rimvydas 25 m.

Shutterstock

„Ji palinksta, tačiau manęs nepuola. Man patinka, kai mergina šiek tiek nuolanki ir leidžia man vadovauti. Man patinka jausti, tarsi aš būčiau atsakingas, o ji visiškai manęs siekia.“ , - Simonas 26 m.

„Geriausias bučinys - iš didelės meilės. Nėra nieko geriau, kaip jausti, jog mergina man simpatizuoja ir trokšta manęs“, - Mantvydas 22 m.

„Pasakyčiau, kad patinka, bet geriau pasakysiu, kas nepatinka, kai mergina naudoja pernelyg daug seilių bučiuodamasi. Tuomet bučinys virsta šlapiu, nemaloniu“ ,- Tomas, 18 m.

„Man labiausiai patinka, kai besibučiuodama mergina mane stipriai apkabina ir nenori paleisti“, - Martynas, 18 m.

„Labai patinka, kai mergina pasidažiusi lūpas kokiu nors kvapniu blizgiu, tuomet taip ir norisi jį įkvėpti“, - Lukas, 21 m.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis