Laikykis šių 3 žingsnių ir tavo oda bus kur kas skaistesnė

Kas nenorėtų lygesnės ir skaistesnės odos? Jei tavo odą nusėję nelygumai ar dažnai susiduri su spuogeliais, turėtum laikytis šių trijų veido priežiūros rutinos žingsnių. Juos atlieka visos, kurios gali pasigirti aksomine oda!

Švelniai nušveisk

Šveitimas padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, riebalų perteklių ir nešvarumus. Nušveitusi veidą, nepamiršk geros kokybės prausiklio. Kurį laiką masažuok sukamaisiais judesiais, bet nepersistenk.

Avižos

Viena iš veiksmingiausių priemonių natūraliam odos švytėjimui – avižiniai dribsniai. Šis natūralus šveitiklis skaistina, lygina odą, todėl ji ir spindi. Į pusę puodelio avižų įpilk šilto vandens, pieno arba žolelių arbatos. Palik 5 – 7 minutėms. Skystis avižinius dribsnius pavers tiršta pasta. Gerai išmaišyk ir užtepk ant veido. Švelniai, pirštų galais įtrink ir įmasažuok. Gali palikti kuriam laikui, tada nuskalauk šiltu vandeniu.

Odos priežiūra
Odos priežiūra
Shutterstock nuotr.

Garinimas

Niekas taip nepagerina odos būklės, kaip veido garinimas. Taip atveriamos poros ir pašalinamos negyvos ląstelės. Garinti veidą labai paprasta. Užvirink vandenį (gali įmesti žolelių) ir įpilk į prikaistuvį. Pasilenk virš jo, užsidengusi rankšluosčiu (pasidaryk „palapinę“). Kurį laiką taip pabūk, kad garai įsigertų į odą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis