Kraupią „barzdos“ aknę išgyvenusi britė: dėl jos ją paliko net mylimas vaikinas (FOTO)

Daugeliui jaunų merginų keletas iškilusių spuogelių ant kaktos sukelia didžiulį stresą, o štai britę Mollie Cowin apnikusi barzdos aknė ne tik apkartino merginos gyvenimą, atėmė mylimą vaikiną, bet ir privedė prie depresijos bei minčių apie savižudybę.

Viskas prasidėjo, kuomet Mollie sulaukė paauglystės laikotarpio. Pamažu visame veide rodęsi spuogeliai pradėjo kilti zonoje po lūpa, todėl sudarė savotišką barzdos efektą. Kadangi lūpų zona - pati svarbiausia, mat dažniausiai bendraujant su žmogumi dėmesys atsikreipia būtent į ją, britė vengdavo komunikacijos su kitais ir labai dažnai vietoje smagaus pasibuvimo su draugais pasirinkdavo buvimą namuose.

Štai, kaip baugiai atrodė mergina tuo metu, kai ją kankino aknė. Nuotraukas pamatysi ČIA, ČIA ir ČIA.

Tuo metu merginą buvo apnikęs depresinis laikotarpis - ji ne tik neturėjo stimulo mokytis, išlaikyti ryšius su draugais, bet ir apleido save. Mylimas vaikinas, su kuriuo mergina draugavo jau dvejus metus, paliko merginą argumentuodamas tuo, jog jam per šlykštu bučiuotis su Mollie.

Mergina klimpo į vis gilesnį liūdesį, nes visos tuo metu naudojamos veido odos priežiūros priemonės ne gerino, o blogino situaciją. Galiausiai mergina nusprendė kreiptis į specialistus, kurie šiai rekomendavo plačiai naudojamą, stiprų vaistą nuo odos ligų Roaccutane. Nors šis vaistas, kaip skelbiama, turi šalutinių poveikių, tokių kaip nuotaikų kaitos, širdies permušimai ar odos sausumas, Mollie situacija buvo tokia sunki, jog ši pasiryžo vartoti šį sunkų vaistą. Vaistai merginai padėjo ir ši po kelių mėnesių vartojimo galiausiai išvydo švarią odą.

Pamatyk, kaip išsigydžiusi odos ligą mergina atrodo šiandien. Nuotrauka - štai ČIA.

Galbūt ir tu susidūrei su akne bei norėtum anonimiškai mums papasakoti savo istoriją? Lauksime laiškų el. paštu kamile@panele.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis