Keistos įžymybių grožio procedūros: ar išdrįstum? (FOTO)

Grožio industrija šiuolaikiniame pasaulyje itin pažengusi. Jau nieko nebestebina plastiėns operacijos ar įmantrios grožio procedūros.

Visgi garsiausios pasualio žvaigždės neapsiriboja vien brangiose salonuose atliekamomis grožio procedūromis. Kai kurios įžymybės grožiui puoselėti pasitelkia tokį dalyką kaip... kačių kraiką! Ar gali įsivaizduoti?

Paskaityk apie keisčiausias įžymybių grožio procedūras:

Katie Holmes - sraigių gleivės

Holivudo gražuolė Katie Holmes savo grožiui puoselėti naudoja kremus, į kurių sudėti įeina... sraigių gleivės. Anot žvaigždės, tokie kremai lėtina senėjimo procesus ir mažina raukšlių atsiradimo tikimybę. Sraigių gleivės turi žmogaus odai naudingų savybių, tačiau ar tu ryžtumeisi ant veido tepti tokį kremą? Beje, jis labai nepigus, tačiau Katie taip vertina sraigių gleivių teikiamą naudą, jog paaukoja nemenkas sumas vardan savo odos grožio.

Katie Holmes
Katie Holmes
Vida Press

Victoria Bechkam - paukščių išmatos

Stiliaus ikona anrt veido tepa... paukščių išamtas. Būtent šie dalykėliai įeina į Victorios labai mėgstamą naudoti veido kaukę. Tiesa, tai ne bet kokio paaukščio išmatos. Japonijoje grožio specialistai augina paukščių rūšį, kuri yra maitinama ypatingais produktais (uogomis, sėklomis). vėliau jų išmatos yra panaudojamos grožio pramonėje. Victoria už tokią kaukę pakloja tikrai nemažai, tačiau sako, jog tai daryti verta, mat ji labai efektyviai gydo aknę, švelnina odą ir užkerta kelią senėjimui.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press

Snooki - kačių kraikas

Realybės šou žvaigždutė prisipažino, jog jai visai nereikia brangių grožio procedūrų, kainuojančių tūkstančius. Anot jos, geriausia odos apsauga - reguliarus veido šveitimas kačių kraiku. Taip, taip, paprastu kačių kraiku, kurį galima rasti visose parudotuvėse. Įdomu, ką apie tokią odos priežiūrą pasakytų dermatologai?

Snooki
Snooki
Vida Press

Bar Refaeli - auksas ant odos

Ši įžymybė tikrai skiria nemažai pinigų tam, kad puoselėtų savo modelišką grožį. Ji jau ilgą laiką pasikliauna... aukso kaukėmis! Į stebuklingą kaukę įeina 24 aukso karatai, kurie padengia visą Bar veidą. Procedūros šalininkai teigia, jog aukso kaukė minkština ir švelnina odą.

Bar Rafaeli
Bar Rafaeli
Vida Press

Angelina Jolie - ikrai

Gražuolė aktorė savo odą nuostabią išlaiko naudodama prabangų produktą - juoduosius ikrus. Ji vieną kartą per savaitę atlieka veido šveitimą su ikrais. Anot jos, jie prieverčia odą blizgėti ir yra puiki pagalba odai nuo senėjimo. Galbūt Angelinos stulbinančio grožio paslaptis - ikrai?

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis