Keisti grožio triukai, auginantys plaukus kaip ant mielių

Draugės plaukai, rodos, vienu centimetru paauga per minutę, o tavųjų plaukų augimas tarsi užstrigęs? Gali būti, jog nežinai keletos paslapčių, kurias žinojo ir mūsų močiutės.

Jokių brangių plaukų priežiūros produktų - viską gali rasti pasižvalgiusi po savo virtuvę ir... palanges.

Dažniau versk galvą žemyn.

Na, bet nelaikyk jos nuleidusi dvi valandas. Pakaks vos dviejų minučių - iš karto pagerinsi kraujo cirkuliaciją, todėl paspartinsi ir plaukų augimą.

Kliaukis kiaušiniais.

Kiaušiniai - pagrindinis natūralus komponentas, kuris privalo įeiti į tavo naminių plaukų kaukių sudėtį. Nevenk tokias kaukes pasidaryti vieną kartą per savaitę. Kiaušiniuose gausu proteino, geležies, cinko ir seleno, kurie ne tik pagerins plaukų būklę, bet ir privers plaukus augti tarsi ant mielių.

Augink alijošių.

Alijošiaus lašai labai naudingi ne tik plaukų stiprumui bei blizgesiui išlaikyti, bet ir tam, jog plaukai greičiau augtų. Sumaišyk alijošiaus lašus su citrinos lašais ir praskalauk galvą - pašviesinsi plaukus ir priversi juos greičiau augti.

Visagalė žalioji arbata.

Žalioji arbata ne tik puikiai detoksikuoja, bet ir iš karto paspartina plauko augimą. Skalauk plaukus ja, bet nepamiršk ir dažnai pasimėgauti žalios arbatos pertraukėlėmis.

Bulvės.

Skamba gal ir kuoktelėjusiai, bet senovėje merginos naudodavo bulvių nuovirą plaukams skalauti. Todėl išvirusi vakarienei bulves atšaldyk vandenį, kuriame jos buvo virtos, ir skalauk skysčiu galvą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis