Karščiausia 2017 nagų tendencija: sugrįžta tai, iš ko daugelis šaipėsi (FOTO)

Praėjusiais metais visos fashionistos ėjo iš proto dėl matinių, įvairaus ilgio nagų, kurie puikiai derėjo tiek prie elegantiško, tiek prie maištingesnio stiliaus.

Šiais metais bus madingi kur kas mažiau subtilesni bei ryškesni nagai - merginos už Atlanto iš proto eina dėl ilgų, blizgių akrilinių nagų. Dar visai neseniai iš tokių nagų buvo šaipomasi. Veltui, veltui... Tokie nagai jau puošia garsiausių įžymybių rankas, tad akivaizdu, jog kopijuodamos įžymybių įvaizdį mes greitai bėgsime pas manikiūro specialistus prašydamos būtent taip atrodančių nagų.

Ir čia pasitvirtina teorija, jog mada sukasi ratu. Juk prieš dešimtį metų visos stiliaus naujienas sekančios merginos puošėsi panašiais nagais. O tu ar pasiryžtum tokiai tendencijai?

#Repost @chaunlegend ・・・#tb @iamerica_mena 🌈✨ Glass Sheets from @buybunbun Thank you @nailjob 😄😄#maryhadalittleglam #nails #glass

A photo posted by Mary 💋💄👜👠🛍👑 (@wonderfullyglammed) on Jan 2, 2017 at 6:01am PST

Glass Nails for @loren.paige.c Glass sheets from @buybunbun

A photo posted by Chaun P. (@chaunlegend) on Oct 9, 2016 at 9:58am PDT

Virgin Mary @chachacovers #fullset #acrylicnails #goldflakes #gold #clearnails #chachacovers #coffinnails #sandiego #sandiegonails #barriologan #lasirena #nailedbyestefany

A photo posted by Estefany 💅🏾 (@nailedbyestefany) on Dec 30, 2016 at 9:51pm PST

#clearnails #nailswithstyle #nailswithcrystals #coffinnails #instanails

A photo posted by Alexis Aguilar (@nailsbylexxi) on Aug 30, 2016 at 11:21am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis