Interneto sensacija: paviešino nuotrauką be makiažo - geriau būtų to nedariusi (FOTO)

Iš Didžiosios Britanijos kilusi devyniolikmetė studentė Maisie Beech per dieną tapo interneto sensacija, kai paviešino savo nuotraukas su ir be makiažo.

Išskirtinių veido bruožų mergina pusę veido parodė su makiažu, o pusę - be makiažo. Nuotrauką rasi ČIA. Taip mergina troško įrodyti savo meilę makiažui, kuris jai suteikia daugiau pasitikėjimo savo jėgomis bei leidžia jai laisviau jaustis.

Štai kaip Maisie atrodo BE MAKIAŽO. O štai čia - SU MAKIAŽU.

Tačiau tai, kokie kokie komentarai pasipylė po nuotraukomis, merginą labai įskaudino ir nuvylė. Vos įkėlus nuotrauką, pradėjo plūsti merginą įžeidžiantys komentarai, tokie kaip „per pirmą pasimatymą reikėtų ją nusivesti į baseiną “, „turbūt ši mergina rimtai serga “ „makiažas apgauna žmones “ „ vietoje jos į gatvę aš neišeičiau “ „be makiažo jai vertėtų uždėti maišą ant galvos “ir taip toliau.

Nors Maisie troško pabrėžti tai, jog ir be makiažo jaučiasi puikiai, ji sulaukė tikrai ne labiausiai širdį glostančių žodžių. „Nustebau, kokie žiaurūs gali būti žmonės. Jei aš gerai jaučiuosi be makiažo, tačiau dar geriau - su makiažu, kodėl reikia mane teisti? “ , - retoriškai klausė studentė.

Nors skirtumas, kai Maisie yra be makiažo, ir kai mergina yra pasidažiusi, matyti plika akimi, ar verta taip plūsti merginą?

Iš tiesų, internetiniai komentatoriai dažnai nepagaili karčių žodžių. O ką tu manai apie Maisie situaciją - ar iš tiesų jai geriau be makiažo nesirodyti?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis