Į Gigi Hadid kaip du vandens lašai panaši Gabrielė: JAV jaunimas skiriasi nuo lietuvaičių

Socialinis tinklas - tikra aukso kasykla ieškant garsių žvaigždžių antrininkų. Mūsų akis užkliuvo už Los Andžele aktorystę studijuojančios Gabrielės Labu - lietuvaitės, kurią pelnytai galima vadinti garsios manekenės Gigi Hadid antrininke.

JAV gyvenanti dailioji lietuvaitė teigia - jai malonu, kai žmonės ją palaiko garsiąja žvaigžde. Visgi Gabrielė išskirtinė ne vien panašumu su Gigi - mergina atkakliai siekia aktorės karjeros, sėkmingai modeliauja ir demonstruoja pavydėtiną stilių. Tačiau apie viską nuo pradžių...

Papasakok, kaip atsidūrei JAV - kokie vėjai ten tave atpūtė?

Prieš studijas universitete norėjau patobulinti anglų kalbą. Kadangi ketinau studijuoti aktorystę, supratau, jog puiki anglų kalba yra vienas esminių dalykų, o mokantis užsienyje ją patobulinti daug lengviau nei gyvenant Lietuvoje. Pati esu JAV pilietė, todėl nesusidūriau su teisiniais barjerais keičiant gyvenamąją vietą, o gyventi ir mokytis pasirinkau būtent Los Andžele, kadangi tai multikultūrinis kino, mados ir televizijos miestas, kuriame daug studijų ir darbo galimybių. Taip pat Amerikoje daug lankstesnės sąlygos moksleiviams mokytis ir dirbti tuo pačiu metu.

Mood 🍭 @publicdesire ✨

A photo posted by G A B R I E L L E 🍦 (@gabriellelabu) on Apr 22, 2016 at 12:51pm PDT

Studijuoji Niujorko filmų akademijoje. Ar vaidyba - tavo sena svajonė?

Šiais mokslo metais, gegužės pabaigoje, baigsiu 12 klasę ir nuo rugsėjo mėnesio pradėsiu studijuoti Niujorko filmų akademijoje Los Andžele. Vienas iš reikalavimų stojant buvo paruošti ir nufilmuoti du monologus, kurie buvo vienas iš kriterijų, lemiantis įstojimą. Vienas iš monologų, kurį pasirinkau, buvo Katniss Everdeen herojės iš filmo Bado žaidynės. Manau, jog būtent jis, ir aukšti mokyklos pažymiai, padėjo gauti pasiūlymą studijuoti šiame universitete. Vaidyba - labai sena mano svajonė ir esu be galo dėkinga savo tėvams, kurie visada manimi tikėjo ir stengėsi, jog ši mano svajonė taptų realybe.

Thank you @machinedarine for making my hair look gorrrrgeous ✨

A photo posted by G A B R I E L L E 🍦 (@gabriellelabu) on Apr 30, 2016 at 1:18pm PDT

Daugelis Lietuvos merginų kopijuoja JAV žvaigždučių stilių. Kokias žymias merginas tu seki, į ką lygiuojiesi?

Pripažinsiu, kad aklai neseku madų. Mano apranga dažniausiai priklauso nuo nuotaikos, o dažniausiai renkuosi tomboy ar casual stiliaus rūbus.

Turi panašumų su manekene Gigi Hadid. Ar teko girdėti tokį palyginimą?

Labai dažnai. Būna, kad praeiviai tiesiog užkalbina gatvėje ir lygina su Gigi Hadid. Amerikiečiai labai atviri žmonės, linkę dalinti komplimentus ir nepažįstamiems žmonėms sutiktiems tiesiog gatvėje. Tiesa, visada malonu sulaukti tokių palyginimų, nes ji vienas mano mėgstamiausių modelių, tačiau pati nesijaučiu esanti į ją panaši.

Ar daug laiko kasdien skiri savo išvaizdai, kiek laiko užtrunki prie veidrodžio?

Iš tiesų manau, jog per mažai, nes neturiu tiek kantrybės. Dirbu modeliu, todėl laisvalaikiu stengiuosi naudoti kuo mažiau makiažo, jei nepavyksta, renkuosi jį kuo natūralesnį, prieš įsigydama kokią nors kosmetinę priemonę, visuomet peržiūriu etiketę. Kaip ir daugelis merginų prižiūriu plaukus, naudoju serumą ir plaukų kaukes. Kas keletą savaičių darausi manikiūrą ir pedikiūrą.

Anotha one #apple

A photo posted by G A B R I E L L E 🍦 (@gabriellelabu) on Dec 29, 2015 at 7:20pm PST

Kur labiausiai mėgsti apsipirkinėti? Galbūt turi kokią nors savo stiliaus ikoną?

Dažniausiai renkuosi šiuos fast fashion retailers: Forever 21, Free People ir Zara. Manau, jog mada kinta per greitai, jog būtų verta išleisti daug pinigų rūbams. Taip pat, daiktai greit nusibosta ir norisi atsinaujinti. Mėgstu Gigi Hadid, Bella Hadid, ir Hailey Baldwin stilių. Jis, mano nuomone, paprastas, bet įdomus. Dažnai įkvėpimo ieškau vartydama mados žurnalus, todėl sakyčiau, jog man labiau įspūdį daro konkretūs outfitai, o ne stiliaus ikonos.

Potato #tb

A photo posted by G A B R I E L L E 🍦 (@gabriellelabu) on Mar 14, 2016 at 10:56pm PDT

Ar JAV jaunimas skiriasi nuo Lietuvos jaunimo (bendravimu, charakteriu, stiliumi, vakarėlių kultūra ar panašiai)?

Taip, skiriasi. Amerikiečiai daug laisvesni ir šiltesni nei lietuviai. Sutinku, jog jie kartais nenatūralūs, tačiau man asmeniškai daug smagiau matyti linksmus, besišypsančius ir laisvai bendraujančius žmones. Dar pastebėjau didelį kontrastą tarp labai stilingai besirengiančių ir atvirkščiai- labai iššaukiančiai, tačiau su stiliumi prasilenkiančių jaunuolių aprangų. Kartais galvoju, kad viduriuko Los Andžele nėra (šypsosi).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis