Grožis per 5 minutes skubančioms

Kuri iš mūsų turi galybes laiko ryte praleisti prie veidrodžio? Tikriausiai nedaugelis. Skubam, lekiam, nieko nespėjam - mums būtinas greitas grožio planas! Tad vadovaukis šiais patarimais:

Paplūdimio garbanos per naktį


Paplūdimio garbanos, kurios ryte praktiškai nereikalauja pastangų? Tobulas variantas - prieš miegą subanguoti plaukus specialia plaukų žele, tačiau rasti tokią, kuri būtų itin lengvos tekstūros ir nesulipintų plaukų. Susuk plaukus į kuoduką. Ryte atsikėlusi plaukus padžiovink ir vuolia - garbanos lygiai tokios pačios, lyg būtum visą dieną šėlusi paplūdimyje.


Atsikratyk spuogelių per naktį (su dantų pasta!)


Užtepk šiek tiek dantų pastos ant spuogelių žymių ir palik per naktį. Antibakterinės dantų pastos medžiagos padės sunaikinti bakterijas, kurios sukelia išbėrimus. Tai patvirtinta daugelio - šis būdas ne tik labai pigus, bet ir be galo veiksmingas. Ant spuogelio gali užtepti ir arbatmedžio aliejaus, kuris išdžiovins spuogelį bei per naktį


Nenuvertink ryškių lūpų efekto


Jei neturi laiko pasidaryti kruopštaus makiažo, gali tiesiog pasidažyti blakstienas tušu ir ryškiai pasidažyti lūpas – užtruksi minutę, bet atrodysi pritrenkiančiai. Dauguma merginų yra linkusios ryškinti lūpas, nenaudodamos akių šešėlių. Tai atrodo tiesiog fantastiškai, ypač tuomet, kai paryškinami skruostikauliai. O ir laikas sutaupomas.


Teisingai džiovink plaukus


Natūraliai, be džiovintuvų džiovinti plaukus yra lengva ir sveika plaukams, bet jei tinkamai jų neparuoši, jie gali atrodyti suglebę ir pasišiaušę. Todėl džiovindama plaukus džiovintuvą laikyk atokiau nuo plaukų, taip plaukai neatrodys pasišiaušę. Be to, palenk galvą ir plaukus džiovink stovėdama. Taip sutaupysi laiko vėliau stegdamasi plaukus papurinti.


Naudok BB kremą


BB kremas toula priemonė, kai skubi, nori pasirūpinti veido oda ir kartu trokšti padengti veido odą makiažo pagrindu. Tik nepamiršk nusipirkti kokybišką priemonę, kuri ir maitintų odą, ir ją gražintų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis