GROŽIO ANKETA. Urtei Šilagalytei dėl vienos grožio priemonės skauda galvą (FOTO)

Dainininkę Urtę Šilagalytę šiuo metu retai kada sutiksime Lietuvoje. Mergina dabar yra apsigyvenusi mados sostinėje Milane, todėl ir savo egzotiškų bruožų grožį puoselėja svetur.

Vis dėlto, pačios Urtės teigimu, italės grožio priežūros klausimu nė iš tolo neprilygsta lietuvaitėms. O kaip savo grožį tausoja pati Urtė?

Urte, turi gražius, natūralius plaukus. Ar daug skiri dėmesio jų priežiūrai?

Mano plaukai, galima taip teigti, yra labai sėkmingi (šypsosi). Man regis, ypatingos priežiūros jiems neskiriu, tik stengiuosi visada plauti galvą kokybiškais šampūnais. Taip pat visada palepinu plaukus aliejukais. Žinoma, galiukus kerpu kirpykloje, o pirmenybę teikiu karštoms žirklėms - jos man labai patinka!

Urtė Šilagalytė
Urtė Šilagalytė
Asmeninio albumo nuotr.

Kiek laiko užtrunki darydamasi makiažą kasdien?

Nesu iš tų merginų, kurios ilgai užtrunka prieš išeidamos iš namų. Man regis, užtrunku vos 10 - 15 minučių. Stengiuosi kuo greičiau ir produktyviau suktis visose gyvenimo srityse.

Be kokios kosmetikos priemonės nepaliktum namų?

Be veido kremo ir skaistalų. Tai du dalykai, kuriuos tikrai naudoju kasdien.

Turi skaisčią veido odą. Ar nesusidūrei niekada su odos problemomis?

Persispjaudama per kairį petį sakau, jog odos problemos mane aplenkia (šypsosi). Bet jei matau, jog jos pradeda apnikti, tuomet susireguliuoju mitybą ir geriu daug vandens. Tai padeda išvalyti odą.

Urtė Šilagalytė
Urtė Šilagalytė
Asmeninio albumo nuotr.

Kokie yra tavo mėgstamiausi kvepalai?

Escada - Magnetism. Juos naudoti esu įpratusi jau labai seniai. Turiu bėdą, jog nuo kai kurių kvepalų man pradeda skaudėti galvą, o nuo šių galvos skausmo nejaučiu niekada.

Nemažai laiko praleidi Italijoje. Ar skiriasi italių ir lietuvių grožio ritualai, įpročiai?

Tikrai skiriasi. Man regis, Lietuvos merginos labiau myli save ir prižiūri. O tai yra labai sveikintina. Šiuo metu apsigyvenau Milane ir tikrai stebiuosi, jog italų moterys taip nesugeba savęs prisižiūrėti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis