GROŽIO ANKETA. Neringos Šiaudikytės grožio paslaptis slypi ne vien kosmetikoje (FOTO)

Jau paauglystėje dainininkė Neringa Šiaudikytė (24) puikiai suprato, jog reikia prižiūrėti savo veidą ir plaukus. O jos grožio pavyzdys iki šių dienų liko mama.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Neringos nevilioja vien tik blizgi kosmetikos pakuotė. Ji visuomet renkasi tik profesionalias makiažo priemones. Žinoma, jai labai svarbi ir kosmetikos sudėtis. O svarbiausias Neringos grožio receptas... visai ne kosmetika! Tai visagalis miegas.

Kaip prasideda Tavo grožio rytas? Kaip kovoji su patinusiais paakiais?

Mano grožio rytas būna sekmadienį. Turiu grožio ritualą, stengiuosi save atpalaiduoti, pamaitinti veido odą ir paruošti save ateinančiai savaitei. Norint išvengti užtinimo, reikėtų nenaudoti skysčių vakare. Jei tenka koncertuoti, kitą dieną naudoju Este Lauder paakių kaukes, kurios suteikia veidui šviežumo ir pamaitina paakių zoną. Tuomet atrodau žvalesnė ir nepatinusi.

Curly#hair#girl 💗

A photo posted by Neringa Siaudikyte (@neringasiaudikyteofficial) on


Kokias grožio procedūras atlieki reguliariai?

Dažniausiai atlieku veido ir kūno procedūras. Veido valymas, veido masažas, drėkinimo procedūros, kūno masažas, anticeliulitinis masažas. Šias procedūras atlieku kartą per mėnesį.
Dažnai procedūras atlieku po koncertinių „bumų“, kai veidas prašosi stipresnio drėkinimo. O kūno procedūras, pavyzdžiui, anticeliulitinį masažą, darau kartą per tris mėnesius. Visa tai padeda išlaikyti odos stangrumą, apsisaugoti nuo celiulito.

Kokiomis kosmetikos linijomis pasitiki labiausiai?

Pasitikiu tik profesionalia kosmetika. Nemėgstu bandyti neaiškiu kompanijų produktų, dažniausiai renkuosi prancūzų produktus. Mėgstu Darphine, Declor, Guinot, Sothys, Biotherm, Avene kosmetikas. Kalbant apie dekoratyvinę kosmetiką, mėgstu tokių kompanijų, kaip MAC, Make up professional, Gyvenchy, Chanel, Dior, Lancome.

Laukiu vasaros! Užtenka šildytis po svetima saule! Ready for the summer! #girl#tracksuit#havingfun#hello#Nice#France 🙋💄👒

A photo posted by Neringa Siaudikyte (@neringasiaudikyteofficial) on


Kaip puoselėji savo veido odą?

Veido odą prižiūrėti pradėjau dar paauglystėje. To manęs išmokė mama. Ji visada kartojo, jog savo veido oda reikia pradėti rūpintis kuo anksčiau. Dažnai būna, jog paauglystėje atsiradus pirmiems spuogeliams merginos nusidrasko veidus, palikdamos randus, kurie lieka visam gyvenimui. 

Aš mačiau gerą pavyzdį, mano mama visuomet puoselėdavo savo odą, niekada netaupydavo gerai kosmetikai. Dar paauglystėje išbandžiau veido valymus, užsitepdavau drėkinančią kaukę. O dabar, kai esu savarankiška, reguliariai lankausi grožio salonuose ir, žinoma, kiekvieną sekmadienį stengiuosi atlikti savo grožio ritualą: miegu, kiek širdis geidžia. Atsikėlusi nusipilinguoju veidą, užsitepu drėkinančią kaukę veidui ir paakiams. Taip pamaitinu ir atgaivinu veido odą.

Tavo plaukai atrodo glotnūs ir sveiki. Kaip juos puoselėji?

Plaukus prižiūriu profesionaliomis priemonėmis. Mėgstu L` Oreal Professionel priemones. Stengiuosi nedžiovinti plaukų fenu, kuo mažiau naudoti žnyplių, kurios yra skirtos sukimui ir lyginimui. Dažnai renkuosi šukuosenas, kurioms nereikia naudoti jokio karšto feno, kurie degina plauką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis