Geriausioji plaukų kaukė: iki pavasario plaukai paaugs žaibiškai!

Žiemą plaukus sukome į kuodus ir slėpėme po kepurėmis ar kapišonais, bet štai pavasarį daugelis iš mūsų trokštame pademonstruoti ilgus, sveikus ir žvilgius plaukus. Iki pavasario ne tiek daug ir liko, tačiau laiko dar tikrai yra!

Internete aptikome naminį plaukų kaukės receptą, kurį išbandžiusiosios teigia, jog šis plaukus paaugina vos per tris savaites! Lygiai tiek, kiek ir liko iki pavasario pradžios, tad jei nuo šiandien pradėsi plaukų auginimo planą, jau po savaitės džiaugsiesi ilgesniais plaukais, o praėjus dar kelioms savaitėms nustebsi, kaip staigiai paaugo plaukai!

Šį kartą tau nesiūlome nors ir labai veiksmingų, bet ne itin malonių plaukų priežiūros procedūrų su svogūnų sultimis ar bulvių nuoviru. Jei kokosų kvapas tau malonus, pasitelk į pagalbą kokosų pieną!

Kokosų pienas - rytų šalyse be galo vertinamas ir kulinarijoje bei grožio srityje naudojamas produktas. Kokosų pienas nėra skystis, esantis kokosų viduje - tai iš kokosų branduolio išspaustas skystis, kuris pasižymi didele maistine verte. Kokosų piene gausu daugybės B grupės vitaminų bei įvairiausių mikroelementų - fosforo, kalio, kalcio, geležies ir natrio. Kokosų pienas taip pat yra tikras baltymų šaltinis, todėl yra pati geriausia priemonė auginti plaukus.

Kokosų pienas
Kokosų pienas
Fotolia

Juk baltymai - statybinė medžiaga, kuri greitina plauko augimą, tad jei negali pasigirti ilgais plaukais, ši medžiaga kaip niekas kitas stiprina plaukus ir greitina galvos kraujotaką, kuri ir lemia plaukų augimą. Tad kaip pasidaryti išgirtąją kokosų pieno kaukę, kuri paspartins augimą? Prireiks tik trijų esminių komponentų!

Reikės:

1. 50 ml. kokoso pieno

2. 50 ml. verdančio vandens

3. Šaukštelio medaus

Atskiesk virintą vandenį su kokosų pienu santykiu 1:1. Į gautą skystį įdėk medų ir jį išmaišyk. Skysčiu perskalauk švarius plaukus ir palik juos ramybėje bent 30 minučių. Vėliau kaukę švelniai nuplauk šiltu vandeniu. Kaukę naudok 1 - 2 kartus per savaitę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis