Garsiausias 10 - metis makiažo berniukas jau priprato prie kandžių komentarų (VIDEO)

Dešimtmečio Jacko, gyvenančio Didžiojoje Britanijoje, šlovė prasidėjo gana anksti - ne bet kuris dešimtetis Instagramo tinkle gali išvysti garbingą 70 tūkst. sekėjų skaičių. MakeuupbyJack paskyrą administruojantis berniukas atlieka tokius įspūdingus makiažus, jog žvelgiant į juos daugelis merginų pradeda abejoti savo makiažo atlikimo gebėjimais.

Švelnių veido bruožų berniukas pirmą kartą nuotrauką su atliktu makiažu Instagramo tinkle patalpino dar šiais metais ir su pirmuoju viešu pasirodymu kiekvieną dieną sparčiai plečia fanų bazę. Berniukas tiesiog meistriškai atlieka dieninius bei vakarinius makiažus. Makiažo šepėtėliu tarsi burtų lazdele besinaudojantis Jackas makiažo subtilybių mokosi iš YouTube patalpintų grožio miestrų atliktų pamokėlių.

Berniukas taip pat nepraleidžia progos pademonstruoti savo, kaip šukuosenų meistro talento ir puikuojasi unikalių atspalvių nagais. Kai kiti jo bendraamžiai žaidžia kompiuterinius žaidimus arba renkasi pramogas gryname ore, mažasis Jackas atidžiai stebi makiažo atlikimo pamokas ir atmintin dedasi kiekvieną grožio taisyklę.

Nors daugelis tėvų, ko gero, prieštarautų tokiam mažo berniuko laisvalaikio pomėgiui, Jacko tėvai džiaugiasi atrastu vaiko hobiu ir net jį palaiko. Kaip jūs galvojate, kas padeda berniukui išsirinkti garsiausių kosmetikos kompanijų makiažo priemones? Tai, jog Jackas turi meninę gyslelę, akivaizdu. Berniukas mokykloje iki šiol išsiskyrė kūrybiškumu ir originalumu, bet užuot šias savybes išnaudojęs dailėje ar muzikoje, Jackas pasirinko makiažo atlikimo kryptį. Ne itin ryškūs skirtumai nuo tapybos, tiesa?

Kol kas mažasis makiažo meistras kuo puikiausiai geba suderinti pamokų ruošimą bei makiažo atlikimą, o kiekvienas gražus bei palaikantis komentaras po jo vaizdo įrašais jam suteikia motyvacijos judėti pirmyn. Tiesa, ne visi komentarai yra glostantys širdį. Apstu tų, kurie po Jacko įkeltais vaizdo įrašais komentuoja, jog tokiam jaunam berniukui vertėtų pasirinkti kur kas vyreškesnes veiklas - futbolą, krepšinį ar kovos menus. Nemaža dalis piktuolių taip pat retoriškai klausia, kur yra Jacko tėvų akys, kai jų berniukas užsiima tokia nevaikiška ir neberniukiška veikla.

Kad ir kokios apkalbos suptų berniuką, puikia jo karjera grožio pasaulyje neabejoja niekas. Tokių jaunų ir talentingų rankų daugiau nė su žiburiu nerasi!

Giving you Ariana Grande realness! -Primer @gerardcosmetics- -Brows @maybelline- -Lashes @illamasqua- -Lips @gerardcosmetics- #morphe #lashes #mua #makeup #makeupbyme #makeupartist #makeupbyjack #makeupforboys #makeuptutorial #natural #arianagranderealness

A post shared by JACK 💄🤳🏻🍩🇬🇧 (@makeuupbyjack) on May 21, 2017 at 3:10am PDT

Black smokey eye #makeupforboys #makeup #makeupbyjack #blinded #highlighter #smokeyeye #makeuphasnogender

A post shared by JACK 💄🤳🏻🍩🇬🇧 (@makeuupbyjack) on May 10, 2017 at 9:32am PDT

First video! #newtothis #makeuptutorial #makeup #mua #makeupforboys

A post shared by JACK 💄🤳🏻🍩🇬🇧 (@makeuupbyjack) on May 3, 2017 at 12:59pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis