Ekstremaliai plaukų priežiūrai ryžtasi ir įžymybės (FOTO)

Daugelį mūsų vargina išsišakoję plaukų galiukai. Jie plaukams grožio tikrai neprideda. Priešingai, plaukai su išsišakojusiais galiukais atrodo nesveiki ir neprižiūrėti.

Vis dėlto ne visada yra kalta netinkama plaukų priežiūra. Kai kurios panelės po apsilankymo kirpykloje sveikais galiukais gali džiaugtis vos porą savaičių. Daugelio merginų plaukų tekstūra paprasčiausiai yra tokia, jog sukelia puikias sąlygas galiukams „eiti į šonus“. Žinoma, didelę įtaką daro plaukų džiovinimas, tiesinimas karštomis žnyplėmis ir garbanojimas.

Ši grožio problema neaplenkia ir žymių žvaigždžių. Štai, pavyzdžiui, Victoria Secret angelas Alessandra Ambrosio visai neseniai pasidalino nuotrauka, kurioje jai yra atliekama iš pažiūros ekstremaliai atrodanti plaukų priežiūros procedūra naudojant žvakę. Nuotrauką rasi čia.

Atliekant šią plaukų priežiūros procedūrą labai lengvai yra pašalinimi suskilinėję plaukų galiukai. Plaukus kirpėja suskirsto į nedideles susuktas sruogeles, o tuomet, naudodama žvakę, atsargiai perbraukia plaukus. Šis išsišakojusių plaukų galiukų šalinimo būdas yra kilęs iš Brazilijos ir angliškai vadinamas velaterpia

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
Vida Press

Žinoma, po tokios procedūros būtinas tinkamas plaukų maitinimas drėkinamosiomis kaukėmis ir balzamu. Tačiau, anot tokį plaukų kirpimą propaguojančių merginų, po procedūros plaukų galiukai nėra linkę skilinėti dar ilgą laiką.

Primename: nebandyk to atlikti pati namuose! Rizikuoji ne tik susigadinti savo plaukus, bet ir sukelti gaisrą namie. Tik profesionalus kirpėjas geba šią procedūrą atlikti tinkamai.

Jei tavęs netenkina įprastas plaukų kirpimas, yra kur kas saugesnis išsišakojusių plaukų galiukų šalinimas. Nieko nesi girdėjusi apie plaukų kirpimą karštomis žirklėmis, dar kitaip vadinamą termokirpimu? Pats metas sužinoti.

Termokirpimas yra tokia procedūra, kurios metu plaukai kirpėjo yra kerpami įkaitintomis elektra žirklėmis. Ši procedūra netrunka ilgiau, nei kirpimas paprastomis žirklėmis, tačiau teigiama, jog atneša geresnius rezultatus. Vis dėlto, kaip ir daugelis grožio procedūrų, termokirpimas turi ir privalumų, ir trūkumų.

Termokirpimo privalumai:

Po paprasto kirpimo galiukai šakojasi greičiau, o štai po kirpimo karštomis žirklėmis sveikais plaukų galiukais galima džiaugtis ilgesnį laiką.

Plaukai tampa lengviau iššukuojami. Ne paslaptis, jog išsišakoję plaukų galiukai trukdo tinkamai iššukuoti plaukus.

Plaukai nebesipučia. Tačiau ir nesuplonėja - priešingai, patampa puresni.

Plaukai labiau blizga ir atrodo sveikesni.

Termokirpimo minusai:

Termokirpimas yra kur kas brangesnis už paprastą kirpimą. Todėl jis, be abejonės, privers pas kirpėją palikti didesnę pinigų sumą.

Pribloškiančių termokirpimo rezultatų po vieno kirpimo neįžvelgsi. Tam, jog išvystum realų rezultatą, prireiks bent 3 - 4 kartų kirpimo karštomis žirklėmis.

Jei susiduri su išsišakojusių plaukų galiukų problema, gal verta išbandyti kirpimą karštomis žirklėmis? O štai plaukų kirpimo būdo, kurį propaguoja Alessandra Ambrosio, verčiau nebandyk! Nors žvakė atrodo pigus ir lengvas būdas pagražinti plaukus, šią procedūrą privalo atlikti profesionalus kirpėjas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis