Dvynukes kamavusi baisi aknė dingo atsisakius vieno svarbaus dalyko (FOTO)

Los Andžele gyvenančios ir JAV jaunimui puikiai žinomos YouTube žvaigždutės sesutės Nina and Randa Nelson (22 m.) ilgą laiką kentėjo nuo itin sunkios aknės formos.

Identiškos dvynukės jau buvo beveik pamiršusios savo karjerą YouTube kanale, mat manė, jog turėdamos tokią baisią aknę, negalės pasirodyti prieš kameras.

Nina ir Randa išbandė viską - nuo spuogelius naikinančių kremų, šveitiklių, sunkių antibiotikų iki lazerinių procedūrų, tačiau niekas negelbėjo. Merginų žandus buvo nusėję raudoni, iškilūs, pūlingi spuogeliai, kurie gerokai darkė jaunų panelių veidus.

Nuotraukas su sunkia merginų akne rasi ČIA ir ČIA.

Dvynukėms sunki aknė nedavė ramybės, todėl išbandžiusios visus įmanomus išorinius gydymo būdus, jos nusprendė tapti veganėmis. Į mitybą jos įtraukė avokadus, sojų pieną ir riešutų sviestą. Deja, situacija tik dar labiau blogėjo, mat aknė darėsi vis ryškesnė.

Merginos net galvojo pradėti vartoti gana pavojingus, tačiau sunkius aknės atvejus išgydančius Accutane vaistus. Vis dėlto merginos baiminosi šalutinio vaistų poveikio, mat vartojant šiuos vaistus gali išslinkti plaukai, išsausėti oda, lūpos ir apimti depresija.

Vis dėlto merginos rado kitą alternatyvą ir apsilankė pas profesionalų dermatologą - dietologą, kuris ir atskleidė siaubingos merginų aknės priežastį. Pasirodo, tai buvo jų mityba! Merginos kasdien suvartodavo didžiulį kiekį riešutų sviesto bei avokadų, o šie maisto produktai riebina odą ir paaštrina aknę.

Merginos, eliminavusios iš savo mitybos visus šiuos produktus, jau po trijų dienų pajuto skirtumą. Dietologas merginoms patarė maitintis bulvėmis, rudaisiais ryžiais, daržovėmis bei vaisiais. Nors tokia mityba - itin griežta ir tinkama tikrai ne kiekvienai, merginos šiuo metu džiaugiasi gražia ir skaisčia oda.

Visgi dietologai įspėja, jog toks visiškas gyvulinių riebalų atsisakymas gali nualinti organizmą, todėl prieš pradedant bet kokią dietą (net jei ji skirta gydyti aknę), būtina pasikonsultuoti su specialistais.

Štai kaip merginų oda atrodo šiuo metu:

NEW VIDEO! We had a Thanksgiving FAIL! Link in bio. Check it out! ❤️ @randanelson @ninanelson @jamboyd

A photo posted by ninaandranda (@ninaandranda) on Nov 27, 2015 at 11:38am PST

Beach love 💙💚 @ninanelson @randanelson

A photo posted by ninaandranda (@ninaandranda) on Oct 26, 2015 at 11:36am PDT

Tea in London! 🌞 @randanelson @ninanelson

A photo posted by ninaandranda (@ninaandranda) on Sep 7, 2015 at 4:42am PDT

This soup is so good that we ate it for breakfast!!! 😄 check out our snapchat NinaAndRanda to see how we made it!! 😍💗🌞 @randanelson @ninanelson

A photo posted by ninaandranda (@ninaandranda) on Sep 3, 2015 at 1:29am PDT

Smiling in Italia!!! 🇮🇹❤️🇮🇹❤️ @ninanelson @randanelson #efcollegebreak #spainfranceitaly

A photo posted by ninaandranda (@ninaandranda) on Aug 14, 2015 at 12:37pm PDT

Chillen outside the colosseum! @randandanelson @ninanelson #efcollegebreak #spainfranceitaly 🇮🇹

A photo posted by ninaandranda (@ninaandranda) on Aug 11, 2015 at 10:30am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis