Dovana, apie kurią svajoja kiekviena

Savaitės iki švenčių – metas, kai visi sukam galvas, ką gi originalaus ir mielo padovanoti savo patiems mylimiausiems ir artimiausiems. O kur rasti dovaną, kuri pradžiugintų net ir tuos, kurių paprastai nenustebinsi?

Šįmet rekomenduojame dovaną, kuri apie tavo rūpestį dovanos gavėjui primins ne vienerius metus. Veido valymo prietaisas „Clarisonic“ – investicija į gražią ir sveiką odą.

„Clarisonic“ prietaisų veikimo principas – patentuota virpesių technologija: per sekundę prietaiso galvutė pirmyn ir atgal suvirpa daugiau nei 300 kartų! Tai leidžia švelniai, tačiau itin veiksmingai pašalinti visus odos paviršiuje ir giliai porose esančius nešvarumus bei riebalų perteklių. Tinkamas odos valymas leidžia jai lengviau „kvėpuoti“ bei padidina kitų odos priežiūros priemonių veiksmingumą, nes jos patenką į gilesnius odos sluoksnius. Tai 6 kartus efektyvesnis veido valymas nei plaunant rankomis! Naudojant „Clarisonic“ pamirši visus odos netobumus ir su jais susijusius rūpesčius!

„Clarisonic“ tinka bet kuriam odos tipui, tereikia išsirinkti atitinkančią galvutę (nežinai, kokios galvutės reikia tavo odai? Gali atlikti gražios odos testą ČIA). „Clarisonic“ galima naudoti su savo mėgstamiausiu veido odos prausikliu.

Šis prietaisas taip pat gali tapti puikia dovana ir mylimajam! Vaikinams ir vyrams taip pat reikia pasirūpinti veido oda, tačiau kas, jei ne merginos jiems tai primins. Todėl dabar perkant bet kurį „Clarisonic“ veido valymo prietaisą visose „Kristiana“ parduotuvėse gausite dovanų normalią veido šepetėlio galvutę, kuri idealiai subalansuota vyrų odai. Tad vienu „Clarisonic“ prietaisu galėsite naudotis abu!

Veido valymo prietaisai „Clarisonic“ – išskirtinai „Kristiana“ parduotuvėse:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis