Didžiausios problemos, su kuriomis susiduria tik turinčios ilgus plaukus

Tavo plaukai siekia sėdmenis? Tuomet skaityk šias tiesas - bent keliuose iš jų atrasi save ir smagiai pasijuoksi... Arba kiek pasigrauši dėl to, kiek pastangų reikia įdėti auginant plaukus. Ir vis dėlto kaaaip tai yra gražu...

Tavo bohemiškasis kuodelis (messy bun) rodosi lyg mažas žvėrelis, gyvenantis tavo plaukuose. Ypač jei tavieji plaukai dar ir tankūs bei stori.

Tavo plaukai daug kur užstringa. Tarpduryje, tarp kėdės atlošo, šukose... Neretai plaukai kenčia važiuojant viešuoju transportu, kuriuo kas nors tavo plaukus netyčia suima ar prispaudžia. Ech, ilgi plaukai - didis grožis, o kartu ir nemenkas galvos skausmas.

Gamta nėra tavo geriausia draugė. Didžiulis vėjas, medžių šakos, lietus, sniegas - jei tavo plaukai palaidi, tuomet susidūrimas su gyvąją gamta jiems gali grėsti nelaime. Pučiant stipriam vėjui gali virsti tikra susivėlusia pabaisėle, medžių šakos keletą tavųjų plaukų gali ir pavogti, o sniegas ir vėjas... Na, geriau nesakysime, kaip atrodo apsnigta ar sulijusi.

Atidarytas automobilio langas ir tavo plaukai - tiktų tikriausia katastrofa. Geriau jau plaukus sukti į kuodą ar rišti į arklio uodegėlę, kai važiuoji automobiliu.

Daug kas gali pasinaudoti tavo ilgais plaukais. Pavyzdžiui, įpinti į juos kramtomą gumą ar įsukti rašymo priemonę. Na, bet čia jau kritiniai atvejai.

Kuomet tavo plaukai elektrinasi, atrodai mažų mažiausiai komiškai. Tikra gyva elektros srove galima pavadinti tave, kuomet tavieji plaukai įelektrinti. Ypač tai justi, kuomet yra žiemos sezonas, o lauke tvyro šaltis.

Tau nuolat trūksta pinigų. Kadangi į plaukų priežiūrą nemažai investuoji, gali būti, jog kitiems interesams tau nelieka tiek daug pinigų, kiek norėtum. Na, bet tai tavo kelias ir esi pasiryžusi juo eiti narsiai.

Tau nuolatos sutrūksta plaukų gumytės. Kadangi ilgi plaukai dažniausiai yra gana sunkūs, nenuostabu, jog ne kiekviena plaukų gumelė gali atlaikyti plaukų tankį. Ech, pinigai, išmesti į balą, nors ir nėra dideli...

Sudėjus per visą gyvenimą praleistą laiką džiovinant plaukus, ko gero, būtum parašiusi ne vieną romaną. Ilgus plaukus džiovinti, šukuoti, tiesinti ar banguoti užtrunka daug ilgiau nei trumpučius ar vidutinio ilgio plaukus. Na, grožis reikalauja laiko aukų.

Nuolat aptinki savo plaukus aplink. Ant švarko kišenės, ant džinsų, rankinuke, gudruoliai plaukai įsitaiso net piniginėje! Tai būtų ne didžiausia bėda, jei ne jų pomėgis nuklysti į svetimas teritorijas, kuomet jie okupuoja kito žmogaus drabužius ar aksesuarus.

Tikrai teko ko nors atsiprašyti, jog tavasis plaukas pasitaikė ant maisto. Taip, tai nehigieniška, tačiau jei tai tavo šeimos narys, draugė ar vaikinas, atleidimas garantuotas. Visgi ne pati smagiausia situacija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis