Daugybė šlykščių veiksmų, kuriuos bent kartą gyvenime esi atlikusi ir tu

Tik nereikia priešintis - nors vieną iš šių gal ir ne pačių estetiškiausių ar higieniškiausių veiksmų gyvenime esame padariusios bei tuo visai nesigėdijame. Kviečiame pavartyti tavo gėdos knygą ir sužinoti, kokios istorijos joje slypi.

Niekada neplauni makiažo šepetėlių ar kempinėlių. Gal tai ir buvo daryta... gūdžiais 1999. Didelio poreikio to daryti nemanai, jei nesikemša poros ir nesusiduri su odos problemomis.

Nulupti manikiūrą ir tuo mėgaujiesi. Žinai, kaip tai neestetiška, tačiau pojūtis, kuomet nagų lakas lengvai nusiklijuoja nuo nago, tau prilygsta 14 valandų miego serijai.

Neišmeti makiažo priemonių. Manai, jog galiojimo terminas, užrašytas ant jų - tikrų tikriausias mitas. kaip gali išmesti nors jau nebenaudojamą, bet kadaise taip mylėtą lūpdažį?

Atlieki gamtinį reikalą duše. Žinoma, šnekame apie lengvesnį jo variantą. Tavo vonia - tavo taisyklės.

Atlieki gamtinį reikalą atviromis durimis, kai tavo BFF namuose. Jūs tokios artimos, kad gali tai padaryti be jokios gėdos.

Neplauni liemenėlės. Kelnaitės - apatinis drabužis, apie kurio higienos palaikymą nėra nė kalbos, tačiau šiuolaikinės liemenėlės sugeria prakaitą ir labai greitai jį išgarina, todėl didelės motyvacijos ją dažnai plauti neturi.

Spaudai spuogus. Ir darai tą su malonumu! Nėra nieko žavesnio už vaizdą, kuomet spaudžiamas inkštiras.

Ne taip dažnai keiti kojines, kaip reikėtų. Paprasčiausiai manai, kad to daryti neverta. Nesi iš tų, kurios gausiai prakaituoja, todėl nešioti kojines keletą dienų iš eilės tau neatrodo kažkas neįprasta.

Neplauni šalikų bei pirštinių. Nematai tam pagrindo, jei jie nėra išsitepę - nesvarbu, jog zonose, kurias šildo šie žiemos aksesuarai, tiesiog knibžda bakterijų.

Valgydama nenusiplauni rankų. Kuo puikiausiai kartais maisto likučius pašalinti gali ranka nusivaliusi į džinsus, suknelę ar chalatą. Because i can!

Pamiršti išsivalyti dantis dantų siūlu. Neturi laiko, skubi... pasirūpinti dantų higiena paprasčiausiai ne visuomet užtenka jėgų.

Neplauni savo plaukų šepetėlio. Ir pamiršti išimti eilę mėnesių ten tūnančius senus tavo plaukus. Čia tėra tik dvi priežastys - užmaršumas ar tingumas.

Augini ežiuką ant savo kūno. Jei niekas nemato, o vasara už kalnų - kam vargintis šalinant kūno plaukelius? Nematai tam pagrindo.

Užmiršti pasikeisti higieninį įklotą. Visą dieną skubi, lakstai, veiki, o vakare grįžusi rieti nosį dėl nemalonaus kvapelio apačioje. Vis prižadi sau, kad taip nebesikartos.

Pamiršti išplauti rankšluostį. Jau net ir nepameni, kiek laiko jis kabo tavo vonioje...

Nekeiti sportinių drabužių. Jei sportas nereikalauja itin intensyvios fizinės veiklos, nematai pagrindo kiekvieną dieną plauti sporto aprangos.

Krapštai nosį, kai niekas nemato. Tai mano nosis ir darau su ja ką noriu!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis