Būk gera... tik nedaryk to plaukams

Plaukai - moteriškumo bei puikios sveikatos simbolis, tik kaip dažnai tai užmirštame ir apleidžiame plaukų priežiūrą? Nepadės net brangiausi apsilankymai pas plaukų priežiūros specialistus - plaukais būtina rūpintis kiekvieną dieną, skiriant jiems ypatingą dėmesį. Būk gera, nedaryk to savo plaukams!

Neignoruok galvos odos

Plaukai auga iš galvos odos, tad svarbu, kad ji būtų švari ir sveika, jei nori turėti gražius plaukus. Šukuosenų profesionalai pataria nenumoti ranka į šampūno pasirinkimą ir sukamaisiais judesiais įmasažuoti šampūną į galvos odą tam, jog būtų pašalintos visos negyvosios ląstelės. Gali pasidaryti ir reguliarų galvos odos masažą ar šveitimą - jis garantuos dar greitesnį plaukų augimą.

Šukuok plaukus

Šukuojant plaukus pašalinami negyvi plaukai, stimuliuojama galvos odos kraujotaka. Nepamiršk prieš plaunant galvą atidžiai iššukuoti plaukus ir šukomis pastimuliuoti galvos odą - taip ne tik paspartinsi plaukų augimą, bet ir suteiksi odai malonų, švelniai dilgčiojantį poveikį. Šukos - geriausios gražių plaukų draugės, tad išeidama iš namų jų nepamiršk.

Džiovink plaukus sruogomis

Jei nori gražios šukuosenos, džiovink plaukus sruogomis – šukuosena bus kur kas gražesnė. Žinoma, tai užims kur kas daugiau laiko, tačiau plaukai išliks puresni ir net švaresni ilgesnį laiką. Jei nori storesnių plaukų efekto, džiovink plaukus palenkusi galvą - taip turėsi tikrą princesės šukuoseną.

Prižiūrėk plaukų galiukus

Plaukų galiukai yra senesni ir sausesni už plaukų šaknis, tad svarbu daugiau jais rūpintis. Nusipirk tikrai gero, kokybiško plaukų aliejaus ir nuolat juo patepk plaukų galiukus. Tik nepersistenk - pernelyg gausiai aliejumi pertepti plaukai garantuoja ne nuostabią išvaizdą, o manymą, jog plaukų paprasčiausiai nespėjai išsiplauti.

Nepamiršk, jog sausumas darko plaukų įvaizdį

Labai dažnai merginos labiau rūpinasi ne plaukų sveikata, o spalva bei purumu. Nesakome, jog šie du elementai nebūtini, tačiau net ir gražiausia pasaulio spalva nudažyti plaukai nebus žavūs, jei nebus sveiki. Tinkamai juos drėkink ir nepamiršk aprūpinti reikalingomis medžiagomis!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis