Rytinės išvaizdos kritika: gerbėjai pašiepė be makiažo pasirodžiusią Seleną Gomez (FOTO)

Apkalbų bei pašiepiančių komentarų bijančios moteriškos lyties įžymybės žino taisyklę - be makiažo verčiau viešumoje nesirodyti. O jei dar paparaciai pasistengia pagauti netinkamesnį kadrą...

Taip nutiko ir jaunimo numylėtinei, gražuole tituluojamai atlikėjai Selenai Gomez. Selena šiuo metu išgyvena the time of her life - naujas mylimasis, ką tik iškepti muzikiniai kūriniai, daugybė gerbėjų ir mylinti šeima... Galbūt todėl Selena kiek atsipalaidavo ir nebesistengia įtikti kiekvienam puikiai žinodama, jog kad ir kas benutiktų, ji turi stiprų užnugarį. Majamyje poilsiaujančią įžymybę paparaciai užfiksavo anksti ryte su drauge geriančią kavą prie vandens telkinio. Raudona suknele pasipuošusi atlikėja iš pažiūros atrodė tarsi eilinė mergina, o ne pasaulinio lygio įžymybė. Nė lašelio makiažo ir į kuklią arklio uodegėlę surišti plaukai - taip rytais atrodo daugybė merginų visame pasaulyje.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Nuotraukoms pasklidus internete komentatoriai kaip visuomet uždegė žalią šviesą diskusijoms. Ar Selenai privalu visuomet pasidažyti? Ar būtina atidžiau pasirūpinti antakių priežiūra? Ar įžymybė neatrodo priaugusi keletą kilogramų? Šie ir įvairūs kiti klausimai pasklido po interneto platybes. Daugelis teigė, jog nors Selena yra be galo fotogeniška, fotografas paprasčiausiai nufotografavo Seleną bjauriu kampu, todėl ši atrodo tarsi nesava.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

O iš tiesų Selena pasakiško grožio mergina, kuriai makiažo tonos nereikalingos, nes net ir anksti ryte, vos prabudusi ji atrodo nuostabiai. Kaip žinia, daugelis interneto komenatatorių tėra paprasčiausi pavyduoliai, kurie slapčia trokštų atsidurti įžymybės vietoje ir patirti, ką reiškia nuolatos būti apsuptam dėmesio. Be galo gaila Selenos, kuri visuomet atsiduria pašaipų sūkuryje (prisiminkime ažiotažą dėl priaugto ar pernelyg greitai numesto svorio). Tikėkimės, jog ji į negatyvius komentarus numoja ranka!

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis