Baisią aknę merginai sukėlė visų mėgstama grožio procedūra (FOTO)

Pasirodo, kai kurios odos grožiui puoselėti procedūros gali būti ne tik bevertės, bet net ir tragiškai sugadinančios odą!

Būtent tokią nelaimę patyrė Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Georgie Aves (26 m.), kuri susiviliojusi įspūdinga suma kainuojančia grožio procedūra, liko su milžiniškais, pūlingais spuogais ant veido odos.

Virš 1000 svarų kainuojančią veido odą skaistinančią bei šviežinančią procedūrą mergina atliko profesionalios kosmetologės kabinete. Jauna mergina tikėjosi iš kabineto išeiti su švytinčia oda, tačiau raudoni, iškilūs spuogai nepraėjo ir po keletos dienų.

„Man buvo pasakyta, jog tai - laikina, tačiau aš su tokia baisia oda kovoju jau keletą mėnesių!“ , - guodėsi mergina. Anot jos, ji gailisi ėjusi pas kosmetologę, mat iš tiesų jos odai gydymo net nereikėjo - ji ir taip buvo sveika bei švytinti.

Mergina šiuo metu beveik niekur neina iš namų ir net išsiskyrė su savo vaikinu. Pora draugavo du metus, tačiau Gerogią apnikus odos problemoms, vaikinas ją paliko...

„Nebepasitikiu savimi, o milžiniškų raudonų spuogų negali paslėpti net kokybiškiausios maskuojamosios priemonės“, - atviravo britė.

Oficiali šios baisios odos reakcijos priežastis - alergija medžiagoms, kuriomis buvo atliekamas veido valymas. Todėl mergina ne tik išleido nemenką sumą procedūrai, bet ir negrįžtamai pakenkė savo veido odai.

Štai kaip mergina atrodė PRIEŠ PROCEDŪRĄ.

O štai ČIA ir ČIA - po jos veidą sudarkiusios procedūros.

Gal verta kiek atidžiau rinktis veido odos gražinimo procedūras? Kaip bebūtų, sunku nuspėti, kaip sureaguos veido oda. O tu ar esi regėjusi panašių atvejų? Galbūt net patyrusi savo kailiu?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis