Atskleista - yra šukuosena, kuri labiausiai kenkia plaukams (FOTO)

Ne kiekviena iš mūsų kasdien vaikšto palaidais plaukais. Kai skubam, dažnai plaukus rišame į kuoduką ar arklio uodegėlę - juk taip ir paprasčiau, ir patogiau.

Vis dėlto ne įprastas kuodukas ar arklio uodegėlė yra pati pavojingiausia plaukams šukuosena. Tikriausiai ir tau ne kartą teko išbandyti aukštąją arklio uodegėlę - aukštai į viršų surištus plaukus, kurie optiškai prailgina veidą ir suteikia šventinį įvaizdį. Tokias šukuosenas tiesiog dievina įžymybės, tarp jų ir manekenės Gigi Hadid sesutė Bela Hadid.

#DiorLesParfums @Dior

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on May 10, 2016 at 1:06am PDT

Manai, tokia šukuosena daili? Nuo šiol manysi kitaip. Gal ji ir graži, tačiau plaukų specialistai skalambija varpais - tokia šukuosena ne tik sąlygoja plaukų silpnėjimą, slinkimą, tačiau taip pat gali atnešti labai liūdnas pasėkmes.

Alopecia - taip vadinamas plaukų iškritimas atitinkamose galvos vietose. Būtent ši sveikatos problema gali ištikti, jei dažnai puikuosiesi šia šukuosena. Jei bent tris kartus per savaitę rišiesi aukštą arklio uodegėlę - atmink, jog po keletos metų gali pastebėti pirmuosius plaukų slinkimo požymius.

Šis procesas vyksta todėl, jog smarkiai surišus gumute plaukus, apribojama kraujo cirkuliacija galvoje, o tai gali sąlygoti plauko lūžinėjimą ir kritimą. Todėl saikas atliekant šią šukuoseną tiesiog būtinas...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis