Atskleista nuostabios Iglės Bernotaitytės išvaizdos paslaptis: svarbiausia - saikas (FOTO)

Žaibiškai išpopuliarėjusi muzikinio šou X faktorius dalyvė Iglė Bernotaitytė pripažįsta, jog praėję keli mėnesiai buvo nuolatinis lėkimas bei skubėjimas, tad tinkamai pasirūpinti išvaizda bei propaguoti sveiką gyvenseną paprasčiausiai neliko laiko.

Visgi pramogų pasaulio renginiuose bei Instagram nuotraukose ji visuomet atrodo tobulai - kaip jai pavyksta išlaikyti skaisčią odą, spindinčius plaukus ir nepriekaištingos formos antakius? Iglė teigia, jog jokios paslapties čia nėra - tik truputis meilės sau ir pasitikėjimas savimi grožio srityje. Paklausėmė Iglės keletos aktualių klausimų apie išvaizdos puoselėjimą - gal ir tu seniai norėjai juos užduoti!

Kiek laiko užtrunki prie veidrodžio prieš išeidama iš namų?

Tai priklauso nuo daugelio aplinkybių - dienos meto, vietos, į kurią einu, nuotaikos. Jei vakarą leidžiu mieste, tuomet pasidažau gana ryškiai, akcentuoju veido bruožus. Jei tai dienos metas, makiažui atlikti užtenka tik antakius paryškinančių dažų bei maskuojamosios pudros. Kadangi mano blakstienos priaugintos, nereikia daug laiko praleisti prie veidrodžio ryškinant jas blakstienų tušu. Prie veidrodžio užtrunku ne ilgiau nei dvidešimt minučių, daugiausia - trisdešimt.

Turi švytinčią odą. Kokias priemones naudoji odos grožiui palaikyti?

Mano oda labai sausa, todėl kiekvieną dieną tenka odą tepti drėkinamuoju kremu, o vienintelė man tinkanti maskuojamoji pudra yra grožio kompanijos Mac.

Atėjus vasarai dauguma merginų susirūpina įdegiu. Ar mėgsti degintis saulėje, lankaisi soliariumuose?

Nesu saulės vonių mylėtoja. Nei dievinu gulėti po saule, nei einu į soliariumus. Iš prigimties nesu balta kaip sūris, todėl nė kiek nenuogąstauju dėl įdegio.

Iglė Bernotaitytė
Iglė Bernotaitytė
Instagram nuotr.@iglute

Turi tobulos formos antakius. Jais rūpiniesi pati ar keliauji pas specialistą?

Niekuomet gyvenime nepatikėčiau savo antakių priežiūros kažkam kitam, juos prižiūriu bei pritaikau formą pati. Apskritai grožio srityje pasitikiu tik savimi, dažnai baiminuosi sėsti į vizažisto kėdę, nes bijau, jog nusivilsiu rezultatu.

Ar anksti pradėjai dažytis?

Pamenu, jog pirmą kartą blakstienas pasiryškinau blakstienų tušu šeštoje klasėje, pasislėpusi nuo mamos (šypsosi). Kreminę pudrą bei kontūravimo priemones pradėjau naudoti dešimtoje klasėje. Iki dešimtos klasės man pakako tik BB kremo, blakstienų tušo bei antakių pieštuko. Nors dabar pamąsčius kyla mintis, jog gal visai nereikėjo dažytis...

Instagram nuotr. @iglute

Ar teko paauglystėje patirti kokių nors grožio nesėkmių, iš kurių dabar tik pasijuoktum?

ANTAKIAI! Siaubas, net nupurto, kai prisimenu, kaip juodai juos ryškindavau ir kokią formą išgaudavau - o tada atrodė, jog jie mane puošia...

Kaip manai, kas puošia merginą, daro ja gražia?

Negaliu teigti, jog merginą puošia natūralumas. Vis dėlto svarbiausias grožio srityje yra saikas - kas per daug, tas nesveika. Manau, merginą daro gražia subtilus, neperkrautas makiažas ir, žinoma, spindinti šypsena, balti dantys.

Instagram nuotr.@iglute

Koks tavo santykis su sportu, ar šiuo metu sportuoji, o gal sportavai anksčiau?

Prieš porą mėnesiu nustojau lankytis sporto salėje dėl didelio užimtumo. Kuo toliau, tuo sunkiau rasdavau laiko skirti porai valandų sporto salėje. Sudėtinga buvo ir tinkamai maitintis, derinti maisto produktus, nes tempas buvo didžiulis, visur skubėjau. Vis dėlto vasarą ketinu sugrįžti į sveikos gyvensenos rutiną. Nesakau, kad būsiu sveikos gyvensenos fanatikė, bet manau, kontroliuoti mitybą turėtų kiekvienas. Kai užeinu į virtuvę, visuomet prisimenu frazę you are what you eat ir tuomet labai greitai praeina noras užkąsti ko nors nesveiko.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis