Atrasta keista priemonė, kuri geriausiai naikina prakaitą

Šiltasis sezonas - išbandymas ne tik plaukams ar odai, bet ir pažastims. Juk saulė skatina ne vien plaukų ar odos sausėjimą, o taip pat ir prakaitavimą.

Gausiai prakaituoji, o įprastos kosmetinės priemonės nepadeda atsikratyti prakaito kvapo? Grožio blogerė, natūralių grožio priemonių gerbėja Farah Dhukai pataria - pažastims tepti naudok... citrinas!

Galbūt skamba neįtikėtinai, tačiau pasibaigus dezodorantui ar paprasčiausiai norint išbandyti efektyvesnę pažastų odos priežiūrą, verta naudoti citrinas, o geriausia, jų sesutę laimą (žaliąją citriną).

Laimas
Laimas
Shutterstock nuotr.

Grožio blogerė teigė, jog ryte pažastis patepus citrina, pažastų oda visą dieną išlieka neįtikėtinai sausa, be to, citrinos blokuoja prakaito kvapą, todėl gali nesijaudinti dėl šleikštaus aromato.

Ko tau prireiks šiai natūraliai, tačiau labai efektyviai pažastų odos priežiūrai?

1. Vieno laimo

2. Vieno vatos tamponėlio

Supjaustyk laimą į keturias dalis ir įlašink vieną laimo puselę į vatos tamponėlį. Tuomet ištrink vatos tamponėliu pažastis.

ĮSPĖJIMAS! Niekada pažastų citrina netrink tik išėjusi iš dušo, mat citrinose esanti rūgštis gali sudirginti ką tik depiliuotą jautrią pažastų odą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis