Atlik namuose vieną populiariausių merginų grožio procedūrų

Jau esame aptarusios naująją mados tendenciją – plaukelių šalinimą nuo moters veido. Kalbėjome apie galimybę pasirinkti labiausiai priimtiną būdą kiekvienai moteriai: epiliacija, šalinimas vašku, depiliaciniai kremai, fotoepiliacija.

Atsimeni, rašėme, kad Japonijoje moterys jau gana ilgą laiką šalina „persiko pūkelius” nuo savo tobulai glotnių veidų? Minėjome, kad išbandžiusios šį metodą nė kiek nesigailėjo, o priešingai – negalėjo atsidžiaugti puikiai „nugulusiu” makiažu po šios gražinimosi procedūros.

Jei negali iš savo galvos išmesti minčių apie veido dermoplaningą (taip moksliškai vadinamas veido skutimas), tai skubame į pagalbą ir dalinamės keletu patarimų, kad po neįprastos procedūros drąsiai žvelgtum į veidrodį ir patenkinta nusišypsotum savajam atvaizdui. Gali pagalbos prašyti grožio salone, tačiau drąsios merginos savarankiškai geba atlikti tai ir namų sąlygomis.

Visų pirma atmink, kad ESI GRAŽI. Jei mylėsi save, tai ir kiti tave mylės.

Dabar dar kartą kritiškai pažvelk į veidrodį ir priimk galutinį sprendimą: skusti ar neskusti.

Jei pasirinkai pirmąjį atsakymą, tai švelniai ir kruopščiai nuplauk veidą ir kaklą. Turi nelikti jokių kosmetikos likučių.

Odą nuramink šiltu drėgnu rankšluosčiu.

NEPAMIRŠK – įprastas skutimosi peiliukas (tuo labiau draugo) tau VISIŠKAI NETINKA. Šiai procedūrai privalai įsigyti specialiai veido plaukeliams šalinti skirtą peiliuką, kuris labiau primena mažutį skalpelį.

Plaukus apsuk rankšluosčiu, kad aiškiai matytųsi plaukų augimo linija. Visą veidą švelniai padenk putomis ir skusti pradėk nuo kaktos: nuo antakių kilk iki plaukų linijos, tada skusk smilkinių sritį, nosį, skruostus ir taip toliau.

Kaklą skusk nuo apačios link smakro, nepamiršk ausų. Svarbu neskubėti, judesiai turėtų būti trumpi ir tikslūs, nebraukyk toje pačioje vietoje, kad kuo mažiau dirgintum odą.
Viskas. Atsipusk. Didžiausias darbas baigtas. Kai įgusi, pavyks nusiskusti per keletą minučių.

Šiltu rankšluosčiu nuvalyk veidą ir kaklą. Palepink odą taškiniu masažu, drėkinamosiomis ir maitinamosiomis priemonėmis.

Leisk sau pailsėti, pagurkšnok vandens su citrina arba mėgstamos arbatos.
Meiliai nusišypsok veidrodžiui. Skirk laiko kruopščiam makiažui ir KELIAUK UŽKARIAUTI PASAULIO.

www.themakeuplovers.lt/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis