8 dalykai, kuriuos vaikinai pastebi, nors taip ir nemanome

Labai dažna iš mūsų stresuoja bendraudama su vaikinais. Šiek tiek nubėgęs blakstienų tušas, suplyšęs sijonas... Pasirodo, jie atkreipia dėmesį visai ne į tai.

Tavo plaukai

Tavo plaukai. Jų pilna visuose namuose, tiesiogine to žodžio prasme. Šiokia tokia slinkimo problemėlė, kurią dažnai turi ilgaplaukės. Jei būtų vaikinų valia, jie krentančius plaukus sirubtų kiekvieną dieną - tai jiems atrodo labai atgrasu.

Jeigu mergina iš tikrųjų treniruojasi

Merginos raumenys. Jeigu mergina treniruojasi, vaikinai pastebi net menkučius raumenis. Ir tai juos laaaabai traukia.

Kai mergina nėra pasiruošusi avėti aukštakulnius

Ta keista eisena avint aukštakulnius. Bateliai aukštais kulnais skirti ne kiekvienai. Jei jie nėra skirti tau, verčiau nesirink šių batų, eidama į pasimatymą.

Net menkiausi pakoregavimai atrodo geriau

Mėginimai paskutinę minutę patobulinti savo išvaizdą: persirengimas ir plaukų tvarkymas. Vaikinai tai mato ir jiems tai patinka.

Kai mergina tyrinėja vaikiną

Jis mato, kai stebi jį. Tai puiku, visai nereikia to drovėtis. Vis dėlto merginos kažkodėl mano, jog vaikinai nepastebi, kaip šios nužiūri jų figūrą ar naują šukuoseną.

Kai ji apsimeta kvailele

Vaikinas puikiai atskiria, kada mergina apsimeta kvailele. Ir tai neatrodo patraukliai. Todėl kuo mažiau apsimetinėjimo ir vaidybos - vaikinai vertina natūralumą ir nuoširdų elgesį.

Šešėlis virš viršutinės lūpos

Matyt, viskas baigta. Tie nedideli ūsai – vaikinai tai mato. Jei nesidepiluoji lūpų srities, karšto bučinio iš vaikino nesitikėk. Vaikinai teigia, jog tai atbaido labiau nei nedepiliuotos kojos ar pažastys...

Intelektas

Kai jos tikrai protingos. Tai tikrai vaikinus traukia. Daugelis merginų kažkodėl apsimeta kvailutėmis vaikinų akivaizdoje. Tai juos trikdo - kam apsimesti kvailesne?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis