7 grožio patarimai iš šių metų „Victoria Secret” angelų lūpų (FOTO)

Victoria Secret” modelių grožis tiesiog pakeri. Daugelis teigia, jog tai lemia geri merginų genai, tačiau tik užkulisiuose su modeliais dirbantys grožio specialistai žino tikrąsias jų žavesio paslaptis.

Pasižvalgėme po šou užkulisius ir sužinojome puikių grožio patarimų tiesiai iš modelių lūpų!

1. Tamsesnio atspalvio bronzatas ar maskuojamoji pudra suteikia veidui natūralų žvilgantį atspalvį

Victoria Secret šou makiažo specialistas Dick Page teigia, jog prieš pasirodymą modelių veidą dažniausiai padengia bronzatu, kuris suteikia veidui ypatingą blizgesį. Makiažo specialistas pabrėžė, jog nori, kad modeliai ant scenos atrodytų žvalūs, energingi ir lyg ką tik grįžę iš atostogų. Todėl bronzatas, suteikiantis neseniai grįžau iš atostogų žvilgesį - tiesiog būtinas.

„Victoria Secret” šou
„Victoria Secret” šou
Vida Press

2. Visada po ranka turėk birios pudros

Ypač, kai ruošiesi pozuoti selfiui! Šou žvaigždutė Candice Swanepoel užkulisiuose prisipažino, jog nuo veido blizgesio gelbėjasi biria pudra, kuria užmaskuoja nuo prakaito atsiradusį ne itin estetiškai atrodantį blizgesį. Be to, fotografijose toks švytėjimas atrodo dar ryškesnis, todėl biri pudra - būtinas kiekvienos merginos grožio priemonė.

„Victoria Secret” šou
„Victoria Secret” šou
Vida Press

3. Nepersikepink saulėje

Nors esi jauna, žinok, jog kepinimasis saulėje ar po soliariumų lempomis ypatingai sendina odą. Tam pritaria ir garsusis modelis Alessandra Ambrosio, kuri atidžiai saugo savo veidą nuo saulės spindulių ir kiek įmanoma mažiau deginasi.

„Victoria Secret” šou
„Victoria Secret” šou
Vida Press

4. Išmesk iš savo mitybos raciono gazuotus gėrimus

Pagrindinis gražios figūros bei veido odos priešas - saldūs, gazuoti gėrimai. Šou angeliukai mėnesį prieš pasirodymą atsisako įvairiausių skanumynų ir pusfabrikačių, o gazuotus gėrimus visai yra išbraukia iš savo mitybos.

5. Paplūdimio bangelės - nebūtinai paplūdimio oro sukeltas efektas

Angeliukai visą pasaulį žavi savo dailiomis, stambiomis garbanomis. Victoria Secret plaukų stilistas Sara Potempa puikiai žino, kaip modelių plaukus paversti nuostabiomis bangelėmis. Jis naudoja specialų Beachwaver prietaisą, su kuriuo banguoja plaukus, prieš tai suskirstęs juos į smulkias sruogeles. Tiesa, palukų stilistas nerekomenduoja plaukus tiesinti nuo pat šaknų - tik plaukų galiukus. Ir, žinoma, reikia nepamiršti sutvirtinti šukuosenos plaukų laku.

„Victoria Secret” šou
„Victoria Secret” šou
Vida Press

6. Būtina makiažo dieta ir veido valymas!

Angeliukė Adriana Lima teigia, jog būtinos yra dienos, kuomet ant veido nėra nė lašelio makiažo. Be to, angeliukės reguliariai atlieka veido valymus. Būtent todėl jų oda tokia spindinti ir lygi. Kai angeliukės nedirba, jos stengiasi ilsinti odą nuo kosmetinių priemonių.

„Victoria Secret” šou
„Victoria Secret” šou
Vida Press

7. Tobuliausias lūpdažis - rausvai violetinės spalvos

Tam, kad suteiktų lūpoms natūralų atspalvį, bet kartu ir paryškintų lūpas, šou makiažo specialistai naudoja lūpų dažų spalvą, kuri yra rausvai violetinė (mauve). Pasižvalgyk po mūsų parduotuves tokio atspalvio ir tu!

„Victoria Secret” šou
„Victoria Secret” šou
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis