6 mobiliosios programėlės, kurios iki vasaros padės sugrįžti į formą

Nenuogąstauk - tikrai turi laiko pagerinti fizinę formą iki vasaros, reikės tik apsišarvuoti kantrybe ir pasitelkti šiuolaikines technologijas, kurios padės siekiant sportinių tikslų. Nepamiršk parsisiųsti štai šių programėlių:

The Snack App. Ar įsivaizduoji, kiek papildomų kalorijų suvartojame užkandžiaudamos? Nekaltai atrodantis batonėlis neretai turi daugiau nei 300 kalorijų! Dietologai užkandžiauti pataria atsakingai, todėl ši mobilioji programėlė padės pasirinkti tokį užkandį, kuris nekenks kūno linijoms, bus maistingas ir praturtintas vertingomis medžiagomis. Besinaudojantys šia programėlė tikina, jog ji pagerina mitybos įpročius ir išugdo sveiką požiūrį į maistą.

FitnessClass. Piniginė netuštėja, o kūno formos dailėja - tai visiškai įmanoma, jei parsisiųsi šią mobiliąją programėlę, kuri padės tau dailinant figūrą prieš vasarą. Fitneso klasė tau siūlo net 370 įvairiausio tipo treniruočių, kurios padės sutvirtinti laikyseną, pagerinti fizinę ištvermę ir, žinoma, sumažinti kūno masę. Galėsi išsirinkti iš daugybės tau siūlomų treniruočių, į kurias įeina ir lengvesnės, ir sunkesnės treniruotės.

OWT fitness. Trokšti sportuoti sporto klube, tačiau negali sau leisti naudotis asmeninio trenerio paslaugomis? Tuomet ši programėlė puikiai tinkama - neškis išmanųjį telefoną su savimi į sporto salę ir klausykis profesionalių trenerių pateiktų rekomendacijų, kurios padės sportinius pratimus atlikti saugiai ir efektyviai. Jei visi paisytų šių taisyklių, traumų sporto klubuose būtų kur kas mažiau.

Mergina
Mergina
Shutterstock

Fooducate. Food ir educate (angl. maisto ir išsilavinimo) derinį jungiantis programėlės pavadinimas leis tau rinktis sveikesnį maistą. Atsisiuntusi programėlę paprasčiausiai nuskenuok norimo produkto etiketę parduotuvėje ir sužinosi, kiek ir kokių naudingų bei žalingų medžiagų yra produkte. Tik atsargiai – sveikas maistas nėra nuolatinės dietos, pasilepinti irgi galima!

Blogigates. Nuostabi programėlė, kuri leis tau nešiotis su savimi sporto salę visur, kur eini. Sporto entuziastė Cassey Ho efektyvius aerobikos pratimus sudėjo į programėlę. Parsisiuntusi šią programėlę galėsi ieškoti daugybės gardžių sveikų patiekalų receptų, dalyvauti sportuojančiųjų forume ir susidėlioti mėnesinį treniruočių tvarkaraštį.

Gain Fitness Cross Trainer. Garsiausių pasaulio asmeninių trenerių patarimai, rekomendacijos ir visa krūva pratimų su išsamiomis nuorodomis, kaip juos daryti. Įsijunk šią programėlę sporto salėje ir nebereikės sukti galvos, kokius pratimus daryti ir kuriuos treniruoklius naudoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis