6 labai lengvai atliekamos, bet nuostabios šukuosenos vasaros pradžiai

Vasaros pradžią daugelis iš mūsų dedikuoja atsiskaitymams mokykloje ir universitete, tačiau kas sakė, jog susikoncentravus į mokslus būtina pamiršti laisvalaikį? Poilsis būtinas, o kas geriau atpalaiduoja jei ne stilingų ir puošiančių šukuosenų atlikimas?

Paplūdimio bangelės. Drėgnus plaukus supink į keletą tvirtų kasų ir palik per naktį. Ryte jas lengvai sutaršyk ir papurkšk plaukų laku. Nerūpestingos garbanos – svarbiausias vasaros aksesuaras! Nesvarbu, kokio ilgio ar spalvos tavo plaukai, lengvos bangos pavers tave tikra romantiška svajokle. Neskubėk griebti žnyplių ar suktukų – papurkšk plaukus formavimo priemone ir susuk į kuodelį. Dieną galėsi džiaugtis patogia šukuosena, o vakare – puriomis bangomis.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Pynė šone. Nors išskustas smilkinys vis dar labai madingas, ne kiekviena mergina ryžtasi tokiai „drąsiai“ šukuosenai. Tačiau norint susikurti panašų „nuskusto smilkinio“ efektą plaukų visiškai nereikia kirpti! Tereikia šone susipinti ploną pynę, o pynės galiukus paslėpti po palaidais plaukais. Puiki šukuosena vakarėliui!

Netvarkingas kuodas. Nemėgsti „sulaižytų“ šukuosenų? Tuomet privalai išbandyti šį itin nesudėtingą kuodelį! Surišk plaukus viršugalvyje, uodegą atsargiai pavelk ir susuk kuodelį. Prisek jį plaukų smeigtukais ir atskiras sruogas šiek tiek prapešiok, kad šukuosena įgautų netvarkingumo efektą

Nicole Richie
Nicole Richie
Shutterstock

Pakelta arklio uodegėlė. Ar ir tu susiduri su problema, kai į arklio uodegėlę surišti plaukai atrodo kiek priploti? Ši šukuosena labai paprasta, bet graži, todėl neverta jos nurašyti dėl to, jog plaukai atrodo kiek prigludę. Kaip atlikti? Palukus išdžiovink džiovintuvu kiek palenkusi galvą, jog šie atrodytų puresni. Paimk priekines plaukų sruogas ir jas kiek pakėlusi į viršų susek segtukais gale. Tuomet suimk visus plaukus ir surišk plaukų gumyte ties ausų linija.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Plaukus šonan. Nereikalaujanti daug pastangų, tačiau elegantiška šukuosena. Kaip atlikti? Suėmusi priekinę sruogą kairiame šone susek ją plaukų segtuku. Perkelk visus plaukus per šoną ir gale sutvirtink juos segtukais taip, jog plaukai laikytųsi dešiniajame šone. Šone sukeltus plaukus gali pabanguoti karštomis žnyplėmis.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Permestoji kasytė. Ši žuvies uodega tinka ir plaukams kvepiant švara, ir kiek atitolinus plaukų plovimo procedūrą. Kaip susipinti šią žavią žuvies uodegėlę? Surišk plaukus į uodegėlę, padalink uodegėlę į dvi dalis, atskirk ploną sruogą iš pirmos dalies ir kryžiuok ją su antra. Pakartok viską su kita uodegėle. Mainyk sruogas, kol supinsi visą kasą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis